29 / 04 / 2024

Abdullah Kıymetlitaş

Abdullah Kıymetlitaş

Hilal Üst Yapı İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Kıymetlitaş, Abdullah Kıymetlitaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Mayıs'ta Ümraniye'de kuruldu.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Kıymetlitaş İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıymetlitaş İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Sunar tarafından kuruldu.

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdullah Kılıç, İbrahim Coşar ve Kemal Ozan Halat ortaklığında kuruldu.

Tahtakale'de imar sorununun çözülmesi sevinçle karşılandı!

İstanbul Avcılar'ın Tahtakale Mahallesi'nin imara açılması mahalle sakinleri tarafından tarafından mutlulukla karşılandı. AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu imara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tacir Yapı Ve Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Tacir Yapı Ve Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürkçü tarafından kuruldu.

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti!

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

Farah Zeynep Abdullah Alaçatı’da köy evi kiraladı!

Ailesiyle birlikte Londra’da Farah Zeynep Abdullah, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

Expo Mühendislik Projelendirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Expo Mühendislik Projelendirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Köksoy ve Eyüp Armağan ortaklığında kuruldu. 

İnşaat sektörü 2018 yılının 2’nci yarısında hareketlenecek!

Türkiye’nin hala yabancı yatırımcının gözdesi olduğunu belirten Kırkıncıoğlu Grup CEO’su Abdullah Kırkıncıoğlu "2018 yılının 2’nci yarısında sektör hareketlenecek" dedi.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Abdullah Kıymetlitaş Haberi

Abdullah Kıymetlitaş

Hilal Üst Yapı İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Kıymetlitaş, Abdullah Kıymetlitaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Hilal Üst Yapı İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Uluslararası ticaret faaliyetlerini yürütmek, ülkeler arası transit ticaret yapmak, ithalat ve ihracat faaliyetlerinde bulunmak, yatırımlar gerçekleştirmek. 2-Sanayi ve konutların ısıtma sistemlerinde kullanılan katı-sıvı ve gaz yakıtla veya elektrikle çalışan kalorifer kazanları, kızgın su kazanları,kızgın yağ kazanları, sıcak hava kazanları, paket tipi buhar kazanları, buhar jeneratörleri, bireysel ısıtma cihazları,kombi, şofben, termosifon, sobalar, radyatörler, panel radyatörler, döküm radyatörler, alüminyum radyatörler,ısıtıcılar imal etmek pazarlamak ithalini ve ihracatını yapmak. 3-Her türlü demir,çelik, döküm, pvc, pprc, ctp borularda kullanılan hammadde, yarı mamül yada mamül olarak ithalat ve ihracatını, imalatını,pazarlamasını veya...