05 / 05 / 2024

Abdullah Öcalanın gayrimenkulleri

Abdullah Öcalanın gayrimenkulleri

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın mal varlığına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Hisseli tapusu olanlar aman dikkat! Haciz durumunda gayrimenkule aniden yeni ortak gelebilir!

Tapu, vatandaşların gayrimenkulleri üzerindeki haklarını belgeleyen önemli bir doküman. Hisseli tapu ise hak sahibinin birden çok kişi ile ortak olduğunu belgeliyor. Peki, Hacizli hisseli tapusu olanlar satış yaparken nelere dikkat etmeli?

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Stk Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stk Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın ve Seyithan Morkoç ortaklığında kuruldu.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Evini ve iş yerini kiraya veren milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Kira geliri beyanında bunlara dikkat!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yeminli Mali Müşavir Abdullah Kiraz, bugünkü köşesinde kira geliri beyanını kaleme aldı. İşte Abdullah Kiraz'ın 'Astarı yüzünden pahalıya gelmesin aman dikkat' başlıklı yazısı...

Değişim Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedel ile Abdullah Gönül tarafından kuruldu.

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Shamdın tarafından kuruldu.

Aliya Nazarbayeva'nın gayrimenkulleri gündem oldu!

İngiliz Telegraph gazetesi, son süreçte halk ayaklanmasının çıktığı Kazakistan’ı uzun seneler yöneten Nazarbayev’in Londra’da yaşayan kızının servetine ilişkin kapsamlı bir haber yaptı.

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Munır Kaek  ve Abdullah Chahın tarafından kuruldu.

Galatasaray başkan adaylarının gayrimenkul planları!

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. Başkan adayları bir bir hedeflerini açıklamaya başladı. Peki Galatasaray'ın gayrimenkulleri ne olacak? Adayların gayrimenkullere ilişkin planları ne?

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın Metin ve Mehmet Fındık ortaklığında kuruldu.

Ömeroğulları Plastik Ambalaj Kimyevi Madde İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğulları Plastik Ambalaj Kimyevi Madde İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Baylassın  tarafından kuruldu.

Abdullah Öcalanın gayrimenkulleri Haberi

Abdullah Öcalanın gayrimenkulleri


MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın mal varlığına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.


Tor önergesinde "Türkiye Cumhuriyetinin toprak bütünlüğünü parçalamak ve Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizde bağımsız devlet kurmak amacı ile terörist faaliyet gösteren PKK ve terör örgütü 15 Şubat 1984 tarihinden günümüze kadar faaliyetlerini devam ettirmektedir. PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan 13 Şubat 1999'da yakalanmış ve Türkiye getirilmiştir. 31 Mayıs 1999'da yargılanmaya başlanmış, 29 Haziran 1999'da "silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek" şuçuyla idama mahkum edilmiştir. Cezası ağırlaştırılmış müebbet hapse çevrilmiştir ve günümüzde İmralı Cezaevi'nde hapis yatmaktadır." diyerek 4 soru sordu.


Tor'un soruları

1- Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Türkiye'deki mal varlığı tespit edilmiş midir? Tespit edilmiş...