20 / 05 / 2024

Abdullah Yalçın yazıları

Abdullah Yalçın yazıları

Hürses Gazetesi köşe yazarı Abdullah Yalçın bugün köşesinde "Tütüncü'nün heyecanı" başlıklı yazısına yer verdi. "Meclis toplantısı hariç bu hafta 2 kez Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bir araya gelme imkanım oldu..."

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 ek gösterge ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, maaşlarda farkların olacağını vurgulayarak, bunun da bir emekli zammı anlamına geldiğini kaydederek, ayrıca maaşlarda da yapılacak artış rakamlarını da söyledi. 

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Tuna tarafından kuruldu.

7 maddede kiracının borçları!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, Emlakkulisi.com okurları için kiracının borçlarına ilişkin yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

Müteahhit Turgut Yalçın'ın kimliğini çalıp dolandırdılar!

Kimlik fotokopisi dolandırıcıların eline geçen Antalyalı müteahhit ve inşaat mühendisi Turgut Yalçın’ın hayatı kabusa döndü. Yalçın’a ait kimlik fotokopisi ile GSM hatları çıkartılıp internet üzerinden köpek satışı ve birçok ürün pazarlandı.

Süreyya Yalçın Miami'deki evinin kapılarını 1.5 milyon TL'ye açmadı!

Sosyetik isim Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran'ın, Amerika-Miami'deki 25 milyon TL'lik malikanesine dünyaca ünlü İtalyan modaevi Versace talip oldu. Yalçın, ise 1.5 milyon TL teklifle evinde yapılacak moda çekimini reddetti.

Yalıtımcılar Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katılacak!

Gayrimenkul sektöründe Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle hazırlanan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına önemli bir destek de yalıtımcıların yapacağı kampanya ile gelecek.

Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi açılıyor!

Hizmete girmesi için çalışmaların hızla devam ettiği Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi, ilk olarak tekvando kursuyla kapılarını açıyor. 

Mamak Kutludüğün Yazı Mevkii Cami'nin temeli atıldı!

Mamak Belediyesi, Mamak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımına başlanan Kutludüğün Yazı Mevkii Caminin temeli dualarla atıldı.

Antalya'da 700 hektar sera ve tarım alanı kentsel dönüşüme girdi!

Hürses Gazetesi'nin köşe yazarı Abdullah Yalçın bugün köşesinde "700 hektar sera ve tarım alanı kentsel dönüşüme girdi" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Şirin Yalçın evinin kapılarını Hello Dergisi'ne açtı!

Sırmaison'un kurucu ortağı Şirin Yalçın, Çengelköy'deki yalısının kapılarını Hello Dergisi'ne açtı. Yalçın'ın yalısına bir çok dizi film yapımcısı talip oldu. Ancak hepsine ''Hayır'' dedi.

Yalçın Akdoğan Edirne'deki restorasyon projelerini anlattı!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, önemli açılışlar için Edirne'de olduğunu söyledi. Akdoğan, Edirne'deki restorasyon projelerinin son durumunu anlattı.

Abdullah Yalçın yazıları Haberi

Abdullah Yalçın yazıları

Meclis toplantısı hariç bu hafta 2 kez Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bir araya gelme imkanım oldu. 

Her ikisi de Dokuma Fabrikası Alanı'nın nasıl değerlendirileceği konusuyla ilgiliydi. 

Her iki ortamda da Başkan Tütüncü'nün samimi yaklaşımı, fabrika alanında nelerin olması gerektiği konusundaki anlatımları dikkatimi çekti. 

Bir çocuk beklemediği bir anda kendisine bir hediye verildiğinde çok sevinir ve sevinçle arkadaşlarına anlatır ya, işte benzer şekilde Başkan Tütüncü'nün de benzer sevinç ve heyecan yaşadığını gözlemledim. 

Tütüncü, Belediye Başkanı seçildiğinde sorun yumağı olarak kucağında bulduğu Dokuma Fabrikası konusunda öyle heyecanlıydı. Çünkü 238 dönümlük alanda üst kullanım hakkı konusu hariç sorun kalmadı ve STK, Meslek Odaları ile birlikte proje üretimine girdi. Yani aynı beklemediği anda hediye alan çocuklar gibiydi. 

Bir bakıyorsunuz, Başkan Tütüncü, "Burada şunu yapacağız, şurada şunları...