05 / 05 / 2024

Abdüllatif Şener kanal istanbul

Abdüllatif Şener kanal istanbul

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Kanal İstanbul Projesi'nin, etrafından arsa alanlara rant sağlamak dışında bir işe yaramayacağını iddia etti.

Bakan açıkladı: Depremde çok sayıda köy tamamen yok oldu!

Fas Adalet Bakanı Abdüllatif Vehbi, ülkesini sarsan 7 büyüklüğündeki depremin ardından birçok köyün tamamen yok olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Kaptanlar Kanal İstanbul'la ilgili ne diyor?

ABD’nin önde gelen gazetelerinden Washington Post, İstanbul Boğazı ve Kanal İstanbul’a ilişkin tartışmalarla ilgili bir yazı yayınladı. Yazıda, Kanal İstanbul'la ilgili kaptanların görüşlerine yer verildi.

Prof. Şener Üşümezsoy’dan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

Ünlü Jeolog Prof. Şener Üşümezsoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asrın projesi diyerek nitelendirdiği kamuoyunda tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener'den Kanal İstanbul eleştirisi! 

İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Abdüllatif Şener'den Kanal İstanbul açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Kanal İstanbul Projesi'nin, etrafından arsa alanlara rant sağlamak dışında bir işe yaramayacağını iddia etti.

İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıktığı için soruşturma açıldığını iddia etti. İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili siyasileri bilgilendirme kapsamında Meral Akşener'le konuştu. Meral Akşener, "İstanbul’da ikamet eden bir şahıs olarak üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım” dedi...

Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

Ekonomi uzmanı Şevket Apuhan, 'ABD'li fon şirketi' Money Maker Management’ın Kanal İstanbul’u finanse etmeye talip olduğu haberlerini yorumladı. Peki Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

Kanal İstanbul mal ve hizmet akışını artıracak mesafeyi kısaltacak bir proje mi?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin TBMM grup toplantısında, Kanal İstanbul için, "36 kişilik bir ekip Kanal İstanbul projesini 4 ana başlık altında analiz etti. Vardığımız sonuçları kamuoyu ile paylaşacağız" dedi...

Kanal İstanbul Çalıştayı’na bu çağrı damga vurdu!

Kanal İstanbul Çalıştayı'nda konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, harcanacak 75 milyar TL'nin “ranta değil sorunların çözümüne” ayrılmasını istedi. İYİ Parti lideri Akşener, Kanal’ın bir intikam projesi olduğunu söyledi. İBB Başkanı İmamoğlu da “Sesinizi yükseltmeyin” çağrısı yaptı.

Siyasetçiler Kanal İstanbul için buluştu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen Kanal İstanbul Çalıştayı'nda CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bir araya geldi.

Meral Akşener: İstanbullu Kanal İstanbul'a geçit vermeyecek!

Kanal İstanbul projesinin masaya yatırıldığı çalıştayda İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'İstanbullu bu projeye geçit vermeyecek' dedi...

Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu Kanal İstanbul Çalıştayında!

Kanal İstanbul Çalıştayı, İstanbul Kongre Merkezi’nde başladı.Çatıştayın gerçekleştirildiği salona CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birlikte girdi...

Abdüllatif Şener kanal istanbul Haberi

Abdüllatif Şener kanal istanbul

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, TBMM Genel Kurulunda, 2021 yılı bütçesinin tümü üzerinde CHP Grubu adına söz aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, pancar fiyatlarının geç ve düşük açıklandığı için üreticinin perişan olduğunu iddia eden Abdüllatif Şener, diğer bir yandan Konya Ovası'na yönelik sulama sorununun çözümüne yönelik bir proje hazırlanmadığını söyledi.

Kanal İstanbul Projesi'nin, etrafından arsa alanlara rant sağlamak dışında bir işe yaramayacağını öne süren Şener, "Kanal İstanbul için ayrılacak tutarın dörtte birinin Konya Ovası'nın sulama sorununu çözeceği; kalan kısmın da diğer illerdeki vatandaşlara iş ve aş sağlayabileceği" görüşünü de savundu.

Murat Kurum: Kanal İstanbul'da mahalle kültürü...