05 / 05 / 2024

Abdulrahman Sulıman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Abdulrahman Sulıman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Abdulrahman Sulıman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Sulıman tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, E 5 Yan Yol Caddesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Düzce'de yatay kentleşme modeliyle yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi!

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremle sarsılan Düzce'de yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi...

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Evran tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağanüstü genel kurul daveti ve bilgilendirme dokümanını yayınladı. 

Ev taşımanın püf noktaları neler? 

Yeni bir eve yerleşen vatandaşların en büyük derdi taşınma işlemleri oluyor. Çoğu zaman zahmetli ve yorucu olan taşınma işlemleri birkaç püf noktayla daha kolay bir hale geliyor. İşte ev taşımanın püf noktaları...

Akmerkez GYO bilgilendirme dokümanını güncelledi!

Akmerkez GYO, sehven kalan "gündemde esas sözleşme tadiline ilişkin madde yer almamaktadır" ifadesi silinerek bilgilendirme dokümanını güncelledi. 

Sulak alanlarda yapılaşmanın önü açıldı!

Sulak alanlarda yapılaşmanın önü biraz daha açıldı. “Sulak Alanların Korunması Yönetmeliği”nde değişiklik yapıldı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte uzaktan çalışmanın esasları!

Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, uzaktan çalışmanın yapılacağı zaman aralığı ve süresi iş sözleşmesinde belirtecek. Uzaktan çalışmada iletişimin yöntemi ve zaman aralığı uzaktan çalışan ile işveren tarafından belirlenecek.

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne girdi!

İnşaat sektörüne giren oyuncu Tolgahan Sayışman 40 dairelik rezidans ve 14 villadan oluşan iki projeyi hayata geçirecek.

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne giriyor!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, ticarette boy göstermeye hazırlanıyor. Büyük yatırımlara imza atacak Sayışman, inşaat sektöründe uluslararası marka olacak.

Man Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Man Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Marhan tarafından kuruldu.

Abdulrahman Sulıman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Abdulrahman Sulıman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Abdulrahman Sulıman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Sulıman tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, E 5 Yan Yol Caddesi'nde kuruldu.  


Abdulrahman Sulıman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- a)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser,...