15 / 05 / 2024

abonelik

abonelik

Dijital seyir platformunun sunduğu Temel, Standart ve Özel olmak üzere 3 farklı plana da zam yapılarak fiyat değişikliği yaşandı.

Faturayı geciktiren aboneye açma-kapama ücreti yok!

Tüketici Kanunu’nun nasıl uygulanacağına yönelik yönetmelik taslakları önemli ölçüde tamamlandı. Buna göre abonelik sözleşmelerinde faturanın zamanında ödenmemesi durumunda tüketiciden gecikme faizi dışında açma-kapama gibi adlarla herhangi bir bedel alın

Tüketiciler artık abonelik sözleşmelerini cezasız feshedebilecek!

Abonelik Sözleşmeleri Yönetmelik Taslağı’na göre tüketiciler artık elektrik, internet ve telefon gibi abonelik sözleşmelerini cezasız feshetme hakkına sahip olacak. Ayrıca tüketiciden açma-kapama ve kesme-bağlama ücreti gibi bedeller alınamayacak.

Facebook ve Instagram'a abonelik yolda! İşte ücreti

Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta, Avrupa'daki kullanıcılara Facebook ve Instagram'a reklamsız erişim sağlamaları için aylık abonelik seçeneği sunulacağını açıkladı. İşte merak edilen o ücret...

Spotify’a da zam geliyor: Abonelik ücretleri güncelleniyor! İşte yeni fiyatlar...

Dijital müzik servisi Spotify'ın abonelik ücretlerine zam geleceği ortaya çıktı. Peki ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...

PlayStation Plus'tan oyun severlere müjde! 5.942 TL değerindeki oyunları tamamen ücretsiz verecek!

Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor. PlayStation Plus, mayıs ayında 5.942 TL değerindeki tamamen ücretsiz verecek.

PlayStation Plus'tan Mayıs 2023 müjdesi! Önümüzdeki ay 1258 TL’lik oyunları tamamen ücretsiz veriyor!

PlayStation Plus, Sony'nin abonelik bazlı oyun sistemi, mayıs ayında da yeni oyunlar sunmaya devam ediyor. İşte bu ayın oyunları...

Spotify'dan Premium büyüme! Aktif kullanıcı sayısı 500 milyonu geçti

Kullanıcılara müzik, podcast ve diğer ses içeriklerini ücretsiz veya ücretli bir abonelik planı aracılığıyla çevrimiçi olarak dinleme imkanı sunan Spotify, bugün bir duyuru yaptı ve önemli bir kilometre taşını geride bıraktıklarını ilan etti. 

Amazon Prime Video'ya yüzde 400 zam geldi! Sosyal medyada kıyamet koptu, abonelikler iptal ediliyor!

Amazon Prime Video, abonelik ücretlerine yüzde 400 zam geldiğini açıklandı ve bu karar, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. 

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Şeyma Subaşı’nın Instagram ücretli abonelik kazancı şoke etti! O rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez Instagram ücretli abonelik kazancı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyetik güzelin Instagram kazancı ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

PlayStation Plus, 5 bin TL değerindeki oyunları verecek!

Sony'nin PlayStation Plus abonelik tabanlı hizmeti, her ay kitaplığına yeni oyunlar ekliyor. Son olarak mart ayında hizmet abonelerine sunulacak eserler belli oldu. İşte Mart 2023 PlayStation Plus oyunları...

Netflix’ten son dakika! Abonelik ücretlerine inanılmaz indirim! Kimse bunu beklemiyordu! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Dijital yayın platformu Netflix, abone kaybını önlemek için 30'dan fazla ülkede indirim sunuyor! İndirim uygulanan ülkeler için tıklayın...

5 bin TL'den fazla değeri olan oyunlara sadece 8 TL'ye sabip olabilirsiniz!

Birçok oyunu tek abonelikte sunan abonelik tabanlı bir hizmet olan EA Play, ilk ayda yüzde 80 indirim başlattı.

Netflix’ten nefes kesen son dakika! Abonelik ücretlerine şok indirim! 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akış devi Netflix, abone kaybının önüne geçmek için 30'da fazla ülkede indirim yaptı! İşte indirim yaptığı ülkeler...

Starlink globale çıktı! İşte 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

SpaceX'in uydu İnternet hizmeti Starlink, küresel bir abonelik sunuyor. Türkiye'de açılacak mı? Ayrıntılar için buraya tıklayın.

abonelik Haberi

abonelik

Son dönemde büyük bir kullanıcı kaybı, ekonomik kriz başta olmak üzere çeşitli sorunlarla uğraşan Netflix, abonelik fiyatlarına bir kez daha zam yaptığını duyurdu.

Dijital seyir platformunun sunduğu Temel, Standart ve Özel olmak üzere 3 farklı plana da zam yapılarak fiyat değişikliği yaşandı.

Nisan ayı içerisinde Temel Plan 37,99 Türk Lirası, Standart Plan 57,99 Türk Lirası ve Özel Plan ise 77,99 Türk Lirası'na yükselmişti. Yeni zamlarla beraber ise Temel Plan 45,99 TL, Standart Plan 69,99 Tl ve Özel Plan ise 93,99 TL oldu.

Platform, güncel fiyatların yeni üyelikler için geçerli olacağını, mevcut üyelerin ise plan değişikliği yapmadıkları takdirde ücretleri değişmeden 30 gün önce bir bilgilendirme e-postası alacağı belirtildi.

REKLAMLI NETFLIX DÖNEMİ BAŞLIYOR

Şirketin, on yıldan fazla bir süredir ilk kez abone kaybettiğini bildirmesinin ardından CEO...