03 / 05 / 2024

abraaj capital yörsan

abraaj capital yörsan

Türkiye'nin en büyük süt ürünleri firmalarından 49 yıllık Yörsan, Dubaili Abraaj Capital'e satılıyor. Yörsan'ın yüzde 80 hissesinin yabancı fona devri için Rekabet Kurulu'na başvuru yapıldı....

Zeray Next Capital'de 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa ettiği Next Capital projesinde 14 Şubat'a özel olarak yüzde 14 indirim yapılıyor. Söz konusu kampanya Şubat ayı boyunca geçerli olacak.

Zeray Next Capital'in yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı! 

Zeray Next Capital projesi için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı. Next Capital projesinin teslimlerinin 2025 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Zeray Next Capital'de yüzde 25 indirim fırsatı! 2025 sonunda teslim!

Zeray Next Capital projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Zeray Next Capital satışta! Yeni proje! 

Zeray Next Capital projesinde konut satışları başladı. Başkentte yükselen projede 575 adet konut bulunuyor. Peki Zeray Next Capital'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Dünyaca ünlü isimden dolar tahmini: Doların yükselişi devam edecek, altın değer kazanacak!

Santiago Capital'in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Brent Johnson, küresel borç krizinin derinleşmesiyle birlikte altının doların yanında yükselmeye devam edeceğini öngörüyor.

A1 Capital’in halka arzında talep patlaması!

A1 Capital’in halka arzına bireysel ve kurumsal yatırımcılardan yoğun talep geldi. Hisse başına paylarını 25 liradan yatırımcılara sunan şirketin yüzde 35 hissesi halka açıldı. Halka arza toplam arz büyüklüğünün 2,43 katı talep gelirken, elde edilecek kaynak şirketin büyümesinde kullanılacak.

Carrefour'dan Samsung S20 Fe'ye muhteşem indirim! Yüzde 16 indirimi kaçırırsanız üzülürsünüz

Carrefour Samsung'un amiral gemisi olan S20 Fe modeline Carrefoursa Kart'a Özel yüzde 16 indirim sunuyor. Mart ayı bitmeden bu avantajlı fiyatları kaçırmayın. Türkiye'de de büyük bir satış pazarı olan Samsung, S20 Fe modeli ile büyük ilgi görüyor. Peki Samsung S20 Fe ne kadar?

Altını olanları havalara uçuracak haber geldi! 2023 yılı için müjde! Ons altın fiyatları 4 bin dolar olacak!

Merkez bankasının faiz artırımlarıyla birlikte 2022'de ivme yakalayamayan altına ilişkin çok şaşırtıcı bir açıklama geldi. 2023 yılı için net bir tarih veren Swiss Asia Capital genel müdürü ve baş yatırım sorumlusu Jürg Kiener, altın fiyatlarının patlayacağını açıkladı.

A101 bombayı patlattı! Kaçırırsanız çok üzülürsünüz.. fiyatlarda büyük düşüş! 30 Aralık fiyat listesi

A101 2023'e son gün kala büyük indirim yaptı. 31 Aralık kataloğunda hangi ürünler indirime girdi merak edenler haberimize bakabilir. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi? İşte detaylar

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

abraaj capital yörsan Haberi

abraaj capital yörsan

Türkiye gıda sektöründe hareketli günler yaşanıyor. İki gün önce Namet Gıda'ya ABD'li Investcorp'un ortak olmasının ve OYAK'ın Tukaş Salça'yı satacağını açıklamasının ardından şimdi de Yörsan'dan bir satış haberi geldi. Buna göre Yörsan'ın yüzde 80 hissesi, Dubali fon Abraaj Gurubu'nun kontrolü altındaki bir şirket olan Dairy Fresh tarafından devralınacak. Rekabet Kurulu'ndaki duyuruya göre hisse devri Yörsan Gıda Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Yörükler Dış Ticaret A.Ş., Yörükler Gıda Mamülleri İthalat İhracat San. ve Tic. A.Ş. ve Yörsan Gıda ve Süt Ürünleri Paz. Tic. A.Ş. şirketlerini kapsıyor. Devralma işlemi Rekabet Kurulu'nun onayının ardından kesinlik kazanacak.

PEYNİR VE YOĞURT DEVİ

Türkiye'de süt ürünleri pazarının en önemli markalarından olan Yörsan, en büyük sanayi kuruluşları listesinde de 233'üncü sırada bulunuyor. Özellikle peynir ve yoğurt üretiminde öne...