15 / 05 / 2024

Abuzer Göktaş

Abuzer Göktaş

Şalvarlı Et, Zeytinburnu şubesine aylık 20 bin dolarlık kira nedeniyle kilit vurdu.

Yaşlı ve engelli aylıkları için son dakika müjdesi! Hesaplara 4,8 milyar TL yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son dakika açıklamasında bu yılın mayıs ayına ilişkin 4,8 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını müjdeledi. 

Evlenecek gençlere müjde: 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin TL'lik kredi 21 Mayıs'ta hesaplarda! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlilik kredisinde ilk ödeme tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatırmaya başladıklarını kaydederek, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar Türk Lirası ödeme yapacaklarını açıkladı.

Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi ödeme tarihi açıklandı!

Evlenmeyi planlayan milyonlarca gencin takip ettiği ve 48 ay vadeli 150 bin Türk Lirası faizsiz evlilik kredisinde yaşanan son gelişmeler neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, faizsiz evlilik kredisinin ödeme tarihini duyurdu.

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı Destek Programına başvurular başladı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak olan projelerin değerlendirileceği  (YADES 2024) başvuruların başladığını ifade etti.

Nisan 2024 SED ödemelerini bekleyenlere bayram müjdesi! Az önce açıklandı, paralar hesaplara yatırılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çektiklerini belirterek, bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını dile getirdi.

65 yaş maaşı ve engelli aylığında bayram müjdesi: Hangi maaş kaç TL oldu? Şimdi yatacak rakamlara bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bayram öncesinde 65 yaş maaşı ve engelli aylığı alanlara son dakika müjdesini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Yaşlı ve engelli aylıklarında bayram müjdesi: Resmen hesaplara yatıyor! Tam 4.8 milyar TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bayram öncesi yaşlı ve engelli aylıklarında beklenen müjdeyi verdi. Peki kime kaç TL yatacak? İşte o rakamlar... 

E-devlet aile destek başvurusu! Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamındaki ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını açıkladı. 

Doğal gaz yardımı ödemeleri resmen başladı! Hesaplara 399 milyon 947 bin TL yatırılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son dakika açıklamasında ihtiyaç sahibi olan toplamda 584 bin 941 haneye 399 milyon 947 bin TL doğal gaz tüketim desteği verileceğini kaydetti.

Hesaplara bu ay tam 884,7 milyon lira yatırıldı! Mart 2024 SED ödemeleri için son dakika müjdesi! Hemen çekebilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pek çok kişi tarafından merakla beklenen 884,7 milyon Türk Lirası Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerini hesaplara yatırdı. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın konu ile ilgili o açıklamaları...

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Hemen kontrol edin: Tam 4,8 milyar TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yattığını bildirdi. Peki yaşlı ve engelli aylıkları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Evde Bakım Yardımı bekleyenlere Mart 2024 müjdesi! Paralar hesaplara peyderpey yatırılmaya başlandı!

Evde Bakım Yardımı bekleyen vatandaşlara Mart 2024 müjdesi geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Evde Bakım Yardımı'nın hesaplara yatırılmaya başlandığını müjdeledi.

Abuzer Göktaş Haberi

Abuzer Göktaş
Son dönemde hızlı çıkışı ile dikkat çeken Şalvarlı Et'te hareketli günler yaşanıyor. Kriz nedeniyle İtalyanlarla yaptığı satış görüşmelerini askıya alan Şalvarlı Et, Zeytinburnu şubesine ise aylık 20 bin dolarlık kira nedeniyle kilit vurdu. Önümüzdeki dönemde firmanın yönetim katında da değişim bekleniyor.
"Çok yoruldum. Yıllardır Şalvarlı Et'i marka yapmak için çok çalıştım, biraz dinleneceğim" diyen Şalvarlı Et'in sahibi Abuzer Göktaş, önümüzdeki günlerde yönetimi kardeşi İbrahim Göktaş'a devretmeye hazırlandığını açıkladı. Göktaş, Gaziantep ya da Edirne'deki besi çiftliklerinden birinin başına geçme planları yapıyor.

Mal sahibi indirim yapmadı

İki yıl önce açılan Zeytinburnu şubesinden bir türlü istedikleri verimi alamadıklarını anlatan Abuzer Göktaş, "Zeytinburnu şubemiz konumu nedeniyle halkın sıkça uğradığı bir şube olamadı. Ayrıca bu şubemizin kirası da çok yüksekti. Buraya her ay 20...