25 / 07 / 2024

Abuzer Göktaş

Abuzer Göktaş

Şalvarlı Et, Zeytinburnu şubesine aylık 20 bin dolarlık kira nedeniyle kilit vurdu.

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engelli aylıkları hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, temmuz ayına ilişkin 2,7 milyar lira yaşlı ve 2,1 milyar lira engelli aylıkları olmak üzere toplam 4,8 milyar lira tutarındaki aylıkların hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Bakan Göktaş açıkladı! Ödemeler bayram sebebi ile erkene çekildi...

Türkiye Kurban Bayramı’nı dolu dolu geçirirken ödemelere ilişkin önemli bir açıklama yapıldı. Buna göre, yapılan açıklama kapsamında o ödemeler bayram sebebi ile erkene çekildiği kaydedildi. 

Haziran 2024 SED ödemesi için son dakika müjdesi geldi! Hesaplara 887 milyon TL yatırılıyor! Hemen alın!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Haziran 2024'e ilişkin 887 milyon Türk Lirası tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdıklarını müjdeledi.

Aile ve Gençlik Fonu ödemeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'nun ikinci etap ödemelerinin Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekildiğini ve ödemelerin bugün itibarı ile hesaplara yatırılacağını kaydetti.

Bakan Göktaş'tan evde bakım parası müjdesi: Bayram öncesi hesaplara 7 bin 608 TL yatacak! Yarın hesabınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evde bakım parası ödemelerinin yapılacağı tarihin öne çekildiğini duyurdu. İşte merakla beklenen o ödeme tarihi...

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engellilerin haziran aylıkları hesaplara yatırıldı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, haziran ayına ilişkin toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını kaydetti.

Aile Destek Programı ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Kurban bayramı öncesi 4 milyar TL ödenecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı öncesinde merakla beklenen Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili son dakika müjdesini de verdi. İşte detaylar...

Evlilik kredisi ödemeleri bugün resmen başlıyor! 2 yıl geri ödemesiz 150 bin TL veriliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada 2 sene geri ödemesiz, 48 ay vadeli, 150 bin liralık kredi desteği ödemelerinin bugün başlayacağını müjdeledi. İşte Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Hesaplara tam 878 milyon TL yattı! SED desteği alanlar hemen hesaplarınızı kontrol edin! Bakan açıkladı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için bu ay 878 milyon TL SED ödemesi yapıldığını açıkladı. Peki SED ödemesi ne kadar? İşte detaylar...

Evde Bakım Yardımı ödemeleri banka hesaplarına yatırıldı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacı ile bu ay toplam 4,2 milyar lira Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını duyurdu.

Yaşlı ve engelli aylıkları için son dakika müjdesi! Hesaplara 4,8 milyar TL yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son dakika açıklamasında bu yılın mayıs ayına ilişkin 4,8 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını müjdeledi. 

Evlenecek gençlere müjde: 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin TL'lik kredi 21 Mayıs'ta hesaplarda! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlilik kredisinde ilk ödeme tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatırmaya başladıklarını kaydederek, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar Türk Lirası ödeme yapacaklarını açıkladı.

Abuzer Göktaş Haberi

Abuzer Göktaş
Son dönemde hızlı çıkışı ile dikkat çeken Şalvarlı Et'te hareketli günler yaşanıyor. Kriz nedeniyle İtalyanlarla yaptığı satış görüşmelerini askıya alan Şalvarlı Et, Zeytinburnu şubesine ise aylık 20 bin dolarlık kira nedeniyle kilit vurdu. Önümüzdeki dönemde firmanın yönetim katında da değişim bekleniyor.
"Çok yoruldum. Yıllardır Şalvarlı Et'i marka yapmak için çok çalıştım, biraz dinleneceğim" diyen Şalvarlı Et'in sahibi Abuzer Göktaş, önümüzdeki günlerde yönetimi kardeşi İbrahim Göktaş'a devretmeye hazırlandığını açıkladı. Göktaş, Gaziantep ya da Edirne'deki besi çiftliklerinden birinin başına geçme planları yapıyor.

Mal sahibi indirim yapmadı

İki yıl önce açılan Zeytinburnu şubesinden bir türlü istedikleri verimi alamadıklarını anlatan Abuzer Göktaş, "Zeytinburnu şubemiz konumu nedeniyle halkın sıkça uğradığı bir şube olamadı. Ayrıca bu şubemizin kirası da çok yüksekti. Buraya her ay 20...