07 / 05 / 2024

Acarlar Longozu

Acarlar Longozu

Sakarya Valiliğince Türkiye'nin "ikinci büyük subasar ormanı" Acarlar Longozu'nda deniz bisikleti kullanımı yasaklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığınca yayımlanan, doğal sit alanlarında turizm amaçlı sportif faaliyetin yasaklandığı belirtildi.

Acarlar Longozu'nda su seviyesi yükseldi!

Sakarya'da bulunan, dünyanın en büyük longoz (subasar) ormanlarından biri kabul edilen Acarlar Longozu'nda, son yağışlarla su seviyesi yükseldi. Bir işletmeci, müşterilerine kayıkla çay servisi yaptı...

Acarlar Longozu'nda kuraklık tehlikesi!

İğneada Longozu'nun ardından Türkiye'nin ikinci büyük su basar ormanı konumundaki, çok sayıda nilüfere, kuş ve balık türlerine ev sahipliği yapan bölgede, tarımsal sulama ve kuraklık ekosistemi tehdit ediyor.

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

O ilde emlak vergisinden muaf bahçeli ev satılıyor! Ev arayanlar dikkat! 

Aydın İncirliova Milli Emlak Şefliği, Aydın ili, İncirliova ilçesi, Acarlar mahallesinde yer alan bahçeli kargir evi hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf oalrak satıyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Acar Verde konut projesi satışta! Teslimler 2023'te!

Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla İstanbul'un yeşili ve oksijeni en bol olarak bilinen ilçesi Beykoz’da yükselen Acar Verde konut projesi satışta. İşte projeye ilişkin merak edilenler. 

Acarlar Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Acar ve Erol Acar ortaklığında kuruldu.

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Acar, Mehmet Ali Acar, Selçuk Acar ve Utku Acar ortaklığında kuruldu.

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Acar Vadi Çubuklu etabı satışta!

İstanbul’da 80’li yıllardan beri villa trendine öncülük eden ve yön veren Acarlar Şirketler Topluluğu, Acar Vadi Çubuklu bloklarının satışına başladı.

Sky Acarlar fiyat listesi!

SKY İnşaat tarafından hayata geçirilen  SKY Acarlar  projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Sky Acarlar fiyat listesi...

SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükselen projesi SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Yüzde 10 indirim imkanının sunulduğu projede yüzde 40 peşinata 24 ay faizsiz vade avantajı sunuluyor.

Acarkent'in 'yapı ruhsatları iptal edildi' iddialarına yalanlama!

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Acarkent’in yapı ruhsatlarının iptal edildiğiyle ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

Acarlar Longozu Haberi

Acarlar Longozu

DOĞAL SİT ALANI 

Denizde turizm amaçlı su alt ve üstü sportif faaliyetlerde bulunacak acente ve tesislerin, deniz turizmi aracı işletme belgesi alma zorunluluğu getirildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ülkemizin neresinde olursa olsun, doğal sit alanı ilan edilmiş bölgede veya yerde sportif amaçlı deniz araçlarıyla faaliyet yapılması mümkün değildir. Ayrıca, doğal sit alanı ilan edilmemiş yerlerde de yukarıda belirtildiği üzere bakanlığımızdan işletme belgesi bulunan acente, tesis ve deniz turizmi aracı işletmecilerince söz konusu faaliyetin denizde yapılacağı belirtildiğinden bir işlem yapılamamaktadır." 



KİMSE GELMEZ 

Acarlar Longozu'ndaki tesisin işletmecisi Yılmaz Sütçü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakarya Vali Yardımcısı Akın Yılmaz tarafından imzalanan yazının kendilerine ulaştığını söyledi. Belgede Denizlerde Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği nden söz edildiğini anımsatan Sütçü, "Burası deniz değil, göl. İşletmemiz, gölün fazla suyunu...