05 / 05 / 2024

acıbadem hastaneleri için doktor yetiştiren kampüs

acıbadem hastaneleri için doktor yetiştiren kampüs

Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon doları aşkın yatırım yaparak Acıbadem Üniversitesi’ne Kerem Aydınlar Kampusu'nu ekledi. Aydınlar, “Kâr edersek o parayı yine eğitime yatırırız” dedi...

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Benesta Benleo Acıbadem projesinde ''Yaşamayı değil krediyi erteleyin'' sloganıyla başlatılan kampanyada yüzde 50 peşin ödeyerek, taksitlerine 1 yıl sonra başlama imkanı sunuluyor. 

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Şehir hastaneleri için 2020'de 8.7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödendi!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastaneleri için 2020’de müteahhitlik şirketlerine 8,7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödedi.

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği mecliste!

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği ve Tekirdağ'da bulunan şehir hastanesiyle ilgili bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler TBMM gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler ve projeleri mecliste!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmelere ve uygulama projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

acıbadem hastaneleri için doktor yetiştiren kampüs Haberi

acıbadem hastaneleri için doktor yetiştiren kampüs


Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon $ yatırımla, Acıbadem hastaneleri için doktor ve sağlık personeli yetiştirecek bir kampus açtı.


ACIBADEM Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon doları aşkın yatırım yaparak Acıbadem Üniversitesi’ne Kerem Aydınlar Kampusunu ekledi. Yeni kampusun için yapılan tüm yatırımı kendisinin üstlendiğini ve hiçbir kâr beklentisi olmadığını ifade eden Aydınlar, “Kâr edersek o parayı yine eğitime yatırırız” dedi.   


MEZUNLARA İŞ İMKANI DA VAR 


Geçen yıl sağlık bilimleri fakültesinden ilk mezunlarını verdiklerine değinen Aydınlar, "Mezunlarımızın yüzde 62'si Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde tam zamanlı olarak çalışmakta" dedi. Aydınlar, mezun olacaklara hastanelerinde staj ve kısmı çalışma imkanı sunacaklarını söylerken, kampusun içine iki yıl içinde 100 milyon dolarlık yatırımla bir de eğitim hastanesi açacağını açıkladı. Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet...