07 / 05 / 2024

Acıbadem Hastanesi Sağlık Turizmi ve Ticaret Alanı oldu mu

Acıbadem Hastanesi Sağlık Turizmi ve Ticaret Alanı oldu mu

Bakırköy'deki Carousel AVM ve Acıbadem Hastanesi'nin bulunduğu alanın parsel fonksiyonu, "Sağlık Turizmi ve Ticaret Alanı" olarak düzenlendi. Bakırköy Belediyesi, AVM ve hastanenin bulunduğu parselin imar planını Cuma günü askıya çıkaracak. İşte detaylar.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022! 

Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Benesta Acıbadem fiyatları merak ediliyor. İşte Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022...

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

İstanbullular merakla bekliyordu! Dev sağlık kompleksinin inşaatı bitti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden 620 yataklı İstanbul Seyrantepe Hastanesi'nin inşaatının tamamlandığını söyleyerek, açılış tarihini açıkladı. 

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Fahrettin Koca: Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık kampüsüne dönüşecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını belirtti. Koca,

Acıbadem Hastanesi Sağlık Turizmi ve Ticaret Alanı oldu mu Haberi

Acıbadem Hastanesi Sağlık Turizmi ve Ticaret Alanı oldu mu


Bakırköy Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Acıbadem Hastanesi'nin yer aldığı 15 pafta, 74 ada, 67 sayılı parselin imar plan fonksiyonu "Sağlık Turizmi ve Ticaret Alanı" olarak düzenlendi. Bakırköy Belediyesi, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nı 22 Ağustos 2014 Cuma günü askıya çıkaracak... 



Carousel AVM ve Acıbadem Hastanesi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde İstanbul Caddesi'nin devamındaki Fişekhane Caddesi ve Halit Ziya Uşaklıgil Caddelerinin kesiştiği alanda 13 bin 172.638 metrekare üzerinde yer alıyor...


Bakırköy Belediyesi'nin imar kayıtlarında bu parsele ait "plan fonksiyon verisi bulunmadığı" belirtiliyordu.