17 / 05 / 2024

Acıbadem ruhsatsız yurt

Acıbadem ruhsatsız yurt

İstanbul Acıbadem'de Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na tahsis edilen araziye inşa edilen kaçak yurt inşaatı için muhtarlık ve mahalle sakinleri senelerdir direniyor. Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlığa gelen son tebligatla yeni bir yer gösterilmeden muhtarlık binasının tahliyesi talep edildi.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Acıbadem'deki yurt inşaatı mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı’na komşu arazideki yurt inşaatı sürüyor. İnşaatta kaçak kat yapıldığı ortaya çıktı. İkinci kez mühürlenen inşaatın, mührünün söküldüğü ileri sürüldü...

Acıbadem'de ruhsatsız yurda direnen muhtarlığın tahliyesi istendi!

İstanbul Acıbadem'de Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na tahsis edilen araziye inşa edilen kaçak yurt inşaatı için muhtarlık ve mahalle sakinleri senelerdir direniyor. Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlığa gelen son tebligatla yeni bir yer gösterilmeden muhtarlık binasının tahliyesi talep edildi.

Acıbadem’deki yurt inşaatının mühürlenmesi için toplanıldı!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı bitişiğindeki arazide devam eden yurdun yapımı durdurdu. Mahalle sakinleri inşaatın önünde toplanarak binanın mühürlenmesini istedi.

Acıbadem Grubu rotasını yurt dışına çevirdi!

Acıbadem Grubu geçtiğimiz yıl cirosunu yüzde 32 artırarak beklentisinin üzerinde bir performans ortaya koydu. Halihazırda Türkiye'de 2 hastane yatırımına devam eden grup, önümüzdeki dönemde ise büyümek için rotayı yurt dışına çevirmiş durumda.

Acıbadem Maslak Hastanesi'ne 116 milyon dolarlık yeni yatırım!

Acıbadem Sağlık Grubu, yurt içinde artan hasta talebini karşılamak için Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yeni yatırımla büyüttü.

Antwell'in sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu!

Ant Yapı’nın Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Antwell Life Care Residence projesinin sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu. 

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

The Mandarins Acıbadem’de konut satışları hız kazandı!

Mandarins Gayrimenkul tarafından Acıbadem ve Fikirtepe’nin kesişme noktasında hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem’de konut satışları hız kazandı.

The Mandarins Acıbadem’de aidat yok!

Aidatsız spor kulübü üyeliği imkanıyla düzenli spor yapmayı günlük hayatın bir parçası haline getiren The Mandarins Acıbadem sakinleri spor salonu ve havuz gibi sosyal donatılardan aidatsız yararlanacak.

Acıbadem Bulgaristan'da yeni hastane peşinde!

Geçen yıl yurtdışında yapılan en önemli satın alma operasyonlarından birine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu’nun gözü yine Avrupa’da.

Kurbağalıdere’nin kokusu Acıbadem'den bile hissediliyor!

Islahı yılan hikâyesine dönen Kurbağalıdere’deki kirlilik ve pis koku havaların ısınmasıyla birlikte Kızıltoprak ve Moda sakinlerine cam açtırtmıyor. Kötü koku Acıbadem’den bile hissediliyor...

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Acıbadem ruhsatsız yurt Haberi

Acıbadem ruhsatsız yurt

İstanbul Acıbadem’de Üsküdar Belediyesi tarafından Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na verilen ve kaçak olmasına rağmen yapımı sürdüdülen inşaata karşı, Acıbadem sakinlerinin ve muhtarlığın verdiği mücadele sonrası Üsküdar Belediyesi zabıtaları tarafından getirilen yazıyla Acıbadem Muhtarlığı binasının tahliye edilmesi talep edildi.

Cumhuriyet'ten Fırat Alkan'ın haberine göre, Üsküdar Belediyesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, muhtarlık binasının üç gün içinde boşaltılmasını istedi. Resmi tebligatın henüz tebliğ edilmediği kararda, muhtarlık binasının park yapım alanında kaldığı belirtilerek, “Üsküdar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 04.02.2020 tarih ve E 3277 sayılı yazısı gereği, Üsküdar ilçesi Acıbadem Mahallesi 1093 ada 28 parsel bitişiğinde bulunan yeşil alan terkinde Şehit Mete Sertbaş Parkı yapımına başlanacağı için söz konusu park yapım alanında kalan muhtarlık binasını üç (3) gün içerisinde nüfus ve eşyadan boşaltılması...