05 / 05 / 2024

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan'da Şişli, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Tapuda elektronik imza adımı: Gayrimenkul alım satımında peş peşe değişiklikler geliyor! 

Web-Tapu ve Parsel Sorgu uygulamalarıyla dijital dönüşümde önemli bir atılım yapan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından 3 boyutlu sistem kapsamında pilot çalışmalar 7 ilden 15 ile yükseltilecek. Sistemle, binalar ve bağımsız bölümleri 3 boyutlu olarak tapudaki resmi kayıtlarda görülebilecek. 

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yahya Çelik tarafından kuruldu.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Emre Şimşek tarafından açıldı.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon'un merkez nakli yapıldı!

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ataşehir’de yapıldı. 

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin  TL sermaye bedeli ile Cabir Kılıç tarafından kuruldu.

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel , gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa,arazi, konutlar, iş yerleri resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kurumları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti (ekspertiz), analiz ve fizibilite çalışmaları sunmaktır. İNŞAAT       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya...