07 / 05 / 2024

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Aksoy ve Sezer Serkan Fakılı ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 13 Ekim'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Ada Global Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ada Global Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alp Doğan Akan tarafından kuruldu.

Ada Merkez Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ada Merkez Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Hny Ada Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hny Ada Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Demir tarafından kuruldu.

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Ada parsel sorgulama nasıl yapılır?

Ada parsel sorgulamasına dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte Ada parsel sorgulama nasıl yapılır? sorusuna yanıt!

Tapu kadastro ada parsel sorgulama nasıl yapılır?

Yeni bir konut, arsa ya da arazi almayı düşünüyorsanız öncelikli olarak tapu üzerindeki ada ve parsel bilgilerini sorgulayarak incelemenizde fayda var. Peki, Tapu kadastro ada parsel sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni öneri!

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, ada bazlı yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Aksoy ve Sezer Serkan Fakılı ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 13 Ekim'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.


Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3- Kreş,ana okulu, ilkokul, ortaokul, lise, mesleki ve teknik liseler ile öğrenci yurtları açmak, işletmek.  4-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait...