29 / 04 / 2024

adalar at ruam

adalar at ruam

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İzinsiz yapıldığı belirlenen ahırların yıkılmasına, Adalar'a ivedi olarak karantina ahırı kazandırılmasına karar verildi." dedi...

Prof. Naci Görür'den Yalova depremi yorumu: Adalar fayı çatırdıyor!

Deprem uzmanı Prof. Naci Görür Yalova açıklarında meydana gelen 3.9'luk depremi yorumladı: Adalar Fayı çatırdıyor demektir.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı!

Ayvalık'ta, Cunda ve Lale adalarını birbirine bağlayacak Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı.Köprün 300 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde ve 6 metre yüksekliğinde olacak.

Adıyaman Yüzen Adalar'da çalışmalar tamamlandı!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Çat Barajı üzerinde bulunan Yüzen Adalar'ın turizme kazandırılması çalışmaları tamamlandı. Bölgede birçok değişiklik yapıldı.

Yüzen Adalar turizme kazandırılacak!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Çat Barajı üzerinde bulunan Yüzen Adaların turizme kazandırılması çalışmaları tamamlandı.

Nazım Yavuz: Yeşil çatılar sel riskini azaltıyor!

Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, yaygınlaşmaya başlayan bitkilendirilmiş çatı uygulamalarının ani sel oluşumu, ısı adaları ve küresel ısınma gibi tehlikelere karşı önleyici etkiye sahip olduğunu söyledi.

Yassıada’da Demokrasi ve Özgürlük Adaları’nın temeli atıldı!

Yassıada’nın Demokrasi ve Özgürlük Adası’na dönüştürülmesi amacıyla yapılması planlanan Turizm ve Kongre Merkezi’nin temeli Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından atıldı. Törende Adnan Menderes’in gelini de vardı.

Veryeriler İnşaat Yunan Adaları'nda projeye başlıyor!

Veryeriler İnşaat, Alaçatı'da yaptığı taş evlerle uluslararası fonların markajına girdi. 100 milyon euroluk bir İngiliz fondan teklif alan Veryeriler, Yunan Adaları'nda proje geliştirmeyi planlıyor.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Bitkilendirilmiş çatılar, şehirlerdeki sel riskini azaltır!

Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M.Nazım Yavuz, Türkiye’de yaygınlaşmaya başlayan bitkilendirilmiş çatı uygulamalarının şehirlerde oluşan ani sellere, ısı adaları ve küresel ısınmaya karşı çözüm olacağını vurguladı...

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar, şehirlerdeki sel riskini azaltır!

Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M.Nazım Yavuz, Türkiye’de yaygınlaşmaya başlayan bitkilendirilmiş çatı uygulamalarının şehirlerde oluşan ani sellere, ısı adaları ve küresel ısınmaya karşı çözüm olacağını vurguladı...

1943 yılında Fenerbahçe'de Adalar'a nazır bir arsa metrekaresi 15 liradan satılacakmış!

Reşat Altın'ın 33 lira olduğu 1943 yılında Kadıköy Fenerbahçe'de plaja 25 adım uzaklıkta, Adalar manzaralı, köşe başı muhteşem bir arsa satılacakmış. Arsa için istenilen değer sadece 20 bin 295 liraymış.

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar küresel ısınmanın etkilerini azaltıyor!

M.Nazım Yavuz “Bitkilendirilmiş çatılar, oksijen üretimini artırırken, ısı adalarının ve yağış suyu taşkınlarının azalmasını sağlıyor. Ayrıca enerji tasarrufu, yalıtım ömrünü uzatma ve ses yalıtımı gibi faydaları da var” dedi.

Başak Çatı ve Cephe Sistemleri siyah-beyaz kiremit satıyor

Başak Çatı ve Cephe Sistemleri, futbol takımlarına ait renkleri taşıyan kiremitleri piyasaya sundu

adalar at ruam Haberi

adalar at ruam

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Adalar'daki atların ruam hastalığı test sürecinin tamamlanabilmesi için faytonlara at koşulması 3 ay süreyle durduruldu." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Vali Yerlikaya: "İzinsiz yapıldığı belirlenen ahırların yıkılmasına, Adalar'a ivedi olarak karantina ahırı kazandırılmasına karar verildi." diye konuştu.

81 atın sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunulacak

Yerlikaya, "Adalar'da itlaf edilen 81 atın sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi." dedi.