14 / 05 / 2024

Adalar vakıf üniversitesi

Adalar vakıf üniversitesi

Kınalıada’da yapacağı projelerinden bahseden, AK Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, "Kınalıada’da bir futbol kampımız olacak. Adalar’a vakıf üniversitesi kurmak istiyorum” diye konuştu. 

Vakıf GYO Tablo Adalar'da erken teslim müjdesi!

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, 2021'de inşaat faaliyetlerine başlanan Tablo Adalar projesinin planlanan tarihten önce teslim edileceğini açıkladı. 

Vakıf GYO Tablo Adalar'da yüzde 20 indirim fırsatı! 1 ay sonra teslim! 

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde yer alan konutlar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Proje kapsamındaki konutların teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Vakıf GYO'dan Tablo Adalar ve Cubes Ankara'da ilk 9 ayda 2.4 milyar TL'lik satış!

Vakıf GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını duyurdu. Peki Vakıf GYO hangi projesinde ne kadarlık satış yaptı? İşte ayrıntılar...

Tablo Adalar'ın değeri belli oldu! Vakıf GYO o rakamı resmen açıkladı!

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

Vakıf GYO Medyan 35 ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirdiği Tablo Adalar projesini satışa çıkaran Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi için düğmeye bastı.

Vakıf GYO Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Ortaklığı'nın Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf GYO Tablo Adalar fiyat! 

Vakıf GYO Tablo Adalar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Tablo Adalar fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Vakıf GYO Tablo Adalar nerede?

Vakıf GYO Tablo Adalar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Tablo Adalar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO yeni projesi Tablo Adalar için düğmeye bastı. İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi konumu Maltepe'de konumlanan Tablo Adalar projesinde ön talep toplanıyor. 

5 vakıf üniversitesine 1 milyon 700 bin metrekare arazi tahsisi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski yol arkadaşı Ahmet Davutoğlu arasındaki İstanbul Şehir Üniversitesi tartışması kulislerde konuşuluyor. Diğer bir yandan yapılan arazi tahsisi gözlerin son yıllarda açılan diğer vakıf üniversitelerine çevrilmesini neden oldu.

Adalar’a vakıf üniversitesi müjdesi!

Kınalıada’da yapacağı projelerinden bahseden, AK Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, "Kınalıada’da bir futbol kampımız olacak. Adalar’a vakıf üniversitesi kurmak istiyorum” diye konuştu. 

Tarihi Beykoz Kışlası Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ne devredildi!

Tarihi Beykoz Kışlası'nın Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ne devredildiği bildirildi. Kışla sağlık alanında araştırmalar yapılmak üzere devredildi. 

Adalar vakıf üniversitesi Haberi

Adalar vakıf üniversitesi

Kınalıada halkı için çok verimli projeleri olduğunu söyleyen AK Parti Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural, kötü giden koşulları düzelteceğini ifaede etti. Vural, “Kınalıada’daki mahalle teşkilatımla istişarelerimiz sonucu ortaya çıkarttığımız, halkın talebine istinaden verdiğimiz bir futbol kampı projemiz var. Sosyal tesis projemiz var. Futbol kampını yaparken sahil güzelleştirme projemizi de yapacağız. Patipark projemizi dört Ada’ya yaptığımız gibi Kınalıada’da da yapacağız. Çok güzel bir gençlik kampı projemiz de var. Kınalıada’nın görünümü olduğu gibi yenilenecek. Ulaşım ile alakalı fayton olmadığı için de akülü araçlarla ilgili bir projemiz var. Sanat eğitim merkezi projemiz Kınalıada’da da olacak. Müzik stüdyosu, seramik, resim atölyeleri gibi etkinlikleri olacak. Benim şuan da açıklamadığım bir projem daha var. Adalar’a bir vakıf üniversitesi kurmak istiyorum. Her adada birer...