01 / 07 / 2024

Adalet Turan

Adalet Turan

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adalet Turan tarafından 8 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi 8 milyon TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi 8 milyon TL sermaye ile açıldı.

Çanakkale Adalet Sarayı için yer teslimi yapıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, bir süre önce ihalesi yapılan Çanakkale Adalet Sarayı için müteahhit firmaya yer tesliminin gerçekleştirildiğini ve inşaata başlandığını bildirdi.

Mehmet Ergün Turan 2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri Paneli'ne katılacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Turan Karadeniz: HES'lerin suyu tarımda kullanılsın!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, HES'lerin tarımsal alanların sulamasında kullanılması gerektiğini söyledi. Karadeniz, yaptığı açıklamada, küresel ısınmanın tarıma çok ciddi zarar verdiğini anlattı.

Mehmet Ergün Turan: Malatya’ya yakışanı el birliğiyle yapacağız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi'nde inceleme yaptı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, Trabzonspor'un 2015-2016 yılında maçlarını bu stadda oynayacağını söyledi...

Mehmet Ergün Turan Malatya'daki TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi...

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda inşaat hataları tespit edildi!

Dünyanın en büyük adliyesi olduğu belirtilen Kartal’daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nın inşaatının yapımında kusurlu ve noksan imalatlar bulunmasına rağmen bu işleri tamamlanmış gösteren 7 kişi hakkında dava açıldı...

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı hala çok kusurlu!

DÜNYANIN en büyük adliyesi olan Kartal’daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nın inşaatının yapımında kusurlu ve noksan imalatlara göz yumdukları iddiasıyla 7 kişi hakkında açılan davada bilirkişi yüzlerce eksik iş tespit etti.

Anadolu Adalet Sarayı inşaatı davasında bilirkişi raporu tamamlandı!

Anadolu Adalet Sarayı'nın inşaatında eksiklikler bulunduğu iddiasıyla 7 kişinin "edimin ifasına fesat karıştırma" suçunu işledikleri gerekçesiyle 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, bilirkişi raporu tamamlandı.

Rönesans Bayraklı'da Turan karma projesine başlıyor!

İzmir Bayraklı'da inşa edilecek olan Rönesans Turan projesi, konut, otel, ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Rönesans Turan projesinde 350 konut, 200 odalı otel olacak...

Adalet Turan Haberi

Adalet Turan

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adalet Turan tarafından 8 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel motel hostel tatil köyü çiftlik marina liman mendirek...inşa etmek ettirmek kat karşılığı inşaat yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bakırköy, Ataköy 3-4. Kısım, Cevdet Dursunoğlu Caddesi, 9. Sokak,...