20 / 05 / 2024

adana 2016 fuarı

adana 2016 fuarı

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, sektörün önemli bir istihdam kaynağı yarattığını söyledi. Zeki Kıvanç, inşaatın başlangıcı ile bitimi arasındaki sürecin 250 dolayında alt sektörü doğrudan ilgüendirdiğini belirtti.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Adana 3. Gayrimenkul Fuarı bugün açılıyor!

Adana’da 3. kez düzenlenen Gayrimenkul Fuarı kapılarını bugün açacak. Adana Gayrimenkul Fuarı, 3 gün sürecek.

Adana İnşaat Fuarı Türkiye ve Kıbrıs'ı bir araya getirdi!

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya topladı.

İMO Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

Adana'da gerçekleşen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makinaları Fuarı'na İnşaat Mühendisleri Odası katıldı. Fuara iki günlük teknik gezi düzenledi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

İnşaat sektörü Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü temsilcileri TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açan Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, fuarın Adana ve bölgesindeki inşaat sektörüne bağlı sanayiyi de hareketlendireceğini söyledi.

Adana İnşaat Fuarı başladı!

Adana İnşaat Fuarı, 16 -19 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, tüm fuarlarda katılımcı, ziyaretçi ve kurulan iş görüşmeleri sayısının arttığını söyledi.

Demirel Park, Adana İnşaat Fuarı'nda tanıtılacak!

İbrahim Demirel İnşaat, 16-19 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Adana İnşaat Fuarı'na katılıyor. Demirel Park projesini fuarda yatırımcılarla buluşturacak.

Adana İnşaat 2017 Fuarı yarın başlıyor!

Adana İnşaat 2017 Fuarı yarın başlayacak. 16-19 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek fuar TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde meraklıları bekliyor.

adana 2016 fuarı Haberi

adana 2016 fuarı

ADANA Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, inşaat sektörünün son yıllarda Adana'da hızlı gelişim gösterdiğini söyledi. Zeki Kıvanç, inşaatın başlangıcı ile bitimi arasındaki sürecin 250 dolayında alt sektörü doğrudan ilgüendirdiğini belirterek, "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve kentimizde de ekonominin lokomotifi, can daman olma özelliğini sürdürmektedir" dedi. 


Zeki Kıvanç, sektörün GSMH içinde doğrudan yüzde 6'dan, dolaylı olarak ise yüzde 30'dan fazla paya sahip olduğunu, önemli bir istihdam kaynağı yarattığım ifade ederek, şunları söyledi: "İnşaat sektörü son yıllarda bölgemizde de hızlı bir gelişim sürecine girmiştir. Konut ve ofis inşaat sayısı ile birlikte mimari tasarımlar ve mekan için dekorasyonlarda da önemli gelişmeler görülmüştür. Sektörde yaşanan bu değişim ve gelişim, kentimiz, kent insanımız açısından önemli ve sevindirici bir gelişmedir. Kentimizin yanı sıra...