01 / 07 / 2024

Adana 3 Kent Sorunları sempozyumuna hazırlanıyor

Adana 3 Kent Sorunları sempozyumuna hazırlanıyor

Adana bilimden, demokrasiden, toplumdan ve doğadan yana, yaşanabilir bir Adana nasıl mümkündür temasıyla 3. Kent sorunları sempozyumuna hazırlanıyor. Sempozyum 22-23 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Adana'da 19.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana 3. İcra Dairesi, Sarıçam İlçesi'nde bulunan fabrikayı 19 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 28 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Adana Sarıçam'da 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adana 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Sarıçam ilçesi, Misis Mahallesi 15650 ada, 12 parsel sayılı 37 bin 149,05 metrekarelik fabrika binası ve arsasını 18 milyon 560 bin 780 TL'ye icradan satıyor...

Adana'da Kent Estetiği Şehrin Geleceği paneli düzenlendi!

“Kent Estetiği Kentin Geleceği” konulu panel, Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere seçkin bir davetli grubunun katılımıyla inşaat sektörünün duayenlerini buluşturdu. 

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Adana Seyhan'da 3.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü Magallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 993 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Hava Kent 3. Etap ne zaman satışa çıkacak?

Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen 4 bin konutluk Havakent projesi 3. havalimanına 3 kilometre mesafede yer alıyor. Projeden 1.000 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Trabzon yabancıların en çok gayrimenkul aldığı 3. şehir oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Doğu Karadeniz Bölgesi’nde konut satışlarının yüzde 10,3 azaldığını belirtti. TÜİK verilerine göre ayrıca Trabzon yabancıların en çok emlak satın aldığı 3. kent oldu.

Adana Çukurova'da 3.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli, Çukurova İlçesi, Huzurevleri Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 390 bin TL sermaye bedeli ile mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı.

Adana Seyhan'da 3.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Şakirpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 442 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 5 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Adana 3. Gayrimenkul Fuarı bugün açılıyor!

Adana’da 3. kez düzenlenen Gayrimenkul Fuarı kapılarını bugün açacak. Adana Gayrimenkul Fuarı, 3 gün sürecek.

Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı!

Kocaeli Derince'de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı...

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Derince Çınarlıkent 3. etapta teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşaatı tamamlanan Derince Çınarlıkent 3. etap projesinde teslimler başladı. Konutlar 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşuyor.

Adana 3 Kent Sorunları sempozyumuna hazırlanıyor Haberi

Adana 3 Kent Sorunları sempozyumuna hazırlanıyor

Adana bilimden, demokrasiden, toplumdan ve doğadan yana, yaşanabilir bir Adana nasıl mümkündür temasıyla 3. Kent sorunları sempozyumuna hazırlanıyor.Sempozyum Düzenleme Kurulu adına bir açıklama yapan TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi, sempozyum sürecini Adana kamuoyu ile paylaşmak ve zenginleştirmek üzere "Başkalaşan Adana" konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenleneceğini söyledi. Adana bilimden, demokrasiden, toplumdan ve doğadan yana, yaşanabilir bir Adana nasıl mümkündür temasıyla 3. 

Kent sorunlan sempozyumuna hazırlanıyor. Sempozyum Düzenleme Kurulu adına bir açıklama yapan TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi. sempozyumun 22-23 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenleneceğini vurguladı. Kavi, sempozyumun TMMOB bağlı Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları. Adana Akademik Meslek Odalan Birliği üyeleri. Adana Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üniversiteler ve ilgili kurumların desteğiyle...