18 / 05 / 2024

adana altyapı sorunu

adana altyapı sorunu

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, hayatı felç eden Adana´daki yağmurun şehri teslim aldığını belirterek, sorunun çözümü için belediye başkanlarını göreve çağırdı.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi 4 Eylül'de!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Eylül 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adana'nın imar sorunu çözülmeli!

İMO Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'da imar sorunlarının yıllardır çözülemediğini söyledi. Turanbayburt, bölgede çarpık yapılaşmanın hızla arttığını söyledi.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

TOKİ Adana Seyhan 923 konut ve 14 dükkan ihalesi yarın!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 923 Adet Konut ve 14 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 627 konut ve 22 dükkan!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1.Etap 627 Adet Konut ve 22 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Adana 154 konut ihalesi bugün!

Adana İli, Tufanbeyli İlçesi, Yenicami Mahallesi 154 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Adana Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorununu çözmek için bir araya geldi.

Adana'da konut sorunu büyüyor!

Adana Güney Haber Gazetesi köşe yazarı olan Mesut Başaran bugünkü yazısında, Adana'da konut üretimini ve inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte o haber...

Adana'da imar sorunu çözüm bekliyor!

Adana Güney Haber Gazetesi yazarlarından Mesut Başaran, Adana'daki imar konut sorununu değerlendirdi.

Adana Ceyhan Devlet Hastanesi'nin inşaat sorunu TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Ceydan ilçesinde yapımına başlanılan ama inşaatı durma noktasına gelen Devlet hastanesinin inşaatı TBMM'ye taşıdı.

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

adana altyapı sorunu Haberi

adana altyapı sorunu


İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, hayatı felç eden Adana´daki yağmurun şehri teslim aldığını belirterek, sorunun çözümü için belediye başkanlarını göreve çağırdı.


Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, 30 yıllık eğitimli personelin yok edilmesi nedeniyle kentin her yağmurda su baskınlarına maruz kaldığını bildirdi ve “Belediye´nin hafızası artık yok” dedi.


Durak, dün su baskınlarına neden olan yağışlarla ilgili yaptığı açıklamada, her kış öncesi dolan rögar çukurları temizlenerek, baca ızgaralarını kapatan yaprak, çöp, kağıt ve poşet parçaları ayıklanması gerektiğini belirtti. Son 5 yıldır da yolların asfaltının müteahhitlere yaptırıldığını belirten Durak, "Dolayısıyla işi götürü alan müteahhit personelinin, dikkatsizce rögar bacalarını çoğu yerde asfaltla kapatmaları engellenmelidir. Ayrıca, yol ve kaldırımlarda sök-yap olarak çalışan müteahhitler, kum, çakıl, moloz fazlalarını rögarlardan içeriye atmaktadırlar....