04 / 05 / 2024

Adana apartman inşaatları

Adana apartman inşaatları

Adana'da Apartman inşaatından düşen işçi öldü. Adana' da düşmemek için tutunduğu asansör sepetinde bir süre asılı kalan inşaat işçisi, zemindeki tuğlaların üzerine düşerek hayatını kaybetti.

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Diyarbakır'da otel inşaatları yeniden başladı!

Yaşanan sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların ardından büyük darbe alan Diyarbakır ekonomisi yeniden toparlanmaya başladı. Olaylarla birlikte duran çok sayıda dört ve beş yıldızlı otellerin inşaatları yeniden başladı.

Van'da depremden sonra kaliteli inşaatlar yapılıyor!

2011 yılının Ekim ve Kasım aylarında meydana gelen depremlerin ardından Van'da çok yeni ve kaliteli inşaatlar yapılmaya başlandı. Son zamanlarda inşa edilen birçok binanın beton ve demir kalitesinin çok daha iyi olduğu görülüyor

İzmir Atatürk Stadı'nın çevresindeki inşaatlar tehlike yaratıyor!

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi.

Pırlanta Erciyes İnşaat'tan Adana'daki projelere açıklama!

Adana Çukurova Barış Gazetesi'nde yayınlanan Pırlanta Erciyes İnşaat'ın Adana'daki inşaatlarının mühürlenmesi konusunda yaptığı habere Pırlanta Erciyes İnşaat'tan açıklama geldi. İşte o açıklama...

EXPO 2016 Antalya sergi alanı inşaatlarında sona gelindi!

Sergi alanında inşaatların bitmek üzere olduğunu ve bahçecilikle ilgili çalışmaların yapıldığını kaydeden İngiltere Bahçecilik Ticaret Birliği Başkanı Raoul Curtis Machin, "Burada İngiltere'nin bahçelerini sergileyeceğiz." dedi.

Tahir Tellioğlu: Fatma Güldemet Sarı, Adana için büyük şans!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat sektörünün bölge ekonomisi için önemli olduğunu belirtti, "Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Adana için şans" dedi

Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim yeri inşaatlarında son durum!

Arap Birliği, İsrail'in Filistin'deki Yahudi yerleşim yerlerinin Başbakan Binyamin Netanyahu döneminde yüzde 55 oranında artış gösterdiğini bildirdi. İsrail, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da da Yahudi yerleşim yeri inşaatlarına devam ediyor.

Mustafa Karslıoğlu: Tüyap İnşaat Fuarı Adana için büyük şans!

ADANA Kamu Müteahhitleri Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana'nın son yıllarda fuarcılıkta Türkiye'de önemli marka şehirlerden biri olduğunu söyledi. Mustafa Karslıoğlu, Tüyap İnşaat Fuarı'nın Adana için önemli bir şans olduğunu vurguladı.

Manisa'daki hastane inşaatlarında son durum ne?

Manisa’da inşaatları devam eden 558 yataklı Şehir Hastanesi ve 400 yataklı Merkezefendi Devlet Hastanesi’nin 2018 yılının başında vatandaşlara hizmet vermeye başlayacakları bildirildi.

İzmir Bostanlı'daki tramvay inşaatları bölgedeki dükkan ve ev kiralarını etkiledi!

İzmir trafiğini arapsaçına çeviren tramvay inşaatları en büyük darbeyi Bostanlı esnafına vurdu. Çalışmalar yüzünden müşterilerini kaybeden Cengiz Topel Caddesi esnafı kepenk kapatmaya başladı.

Adana'da inşaat sektörü hızla yol alıyor!

Adana'da inşaat sektörü hızla yol almaya devam ediyor. Son zamanlarda özellikle tarım arazilerine yapılan inşaatların artması dikkat çekerken, nefes alacak alanlar hızla yok ediliyor.

Nazım Biçer: Adana'da inşaatlar ada bazında yapılmalı!

Adana kent merkezinde inşaat alanı kalmadı. Üç dört katlı binalar yıkılıp yerine çok katlı rezidanslar ve iş merkezleri yapılıyor. İMO Başkanı Nazım Biçer, inşaatların parsel değil ada bazında yapılması gerektiğini vurguluyor.

Adana apartman inşaatları Haberi

Adana apartman inşaatları

Adana'da, apartman inşaatından düşen işçi hayatını kaybetti.


Merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'nde, 8 katlı apartman inşaatında çalışan Ömer Sönmez (50), 6'ncı katta inşaat asansörüyle çıkartılan tuğlaları indirmek istediği sırada dengesini kaybetti. Bu sırada asansörün sepetine tutunan Sönmez, bir süre asılı kaldıktan sonra zemindeki tuğlaların üzerine düştü.


Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalenin ardından Sönmez'in hayatını kaybettiğini belirledi.


Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmanın ardından Sönmez'in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na...