03 / 05 / 2024

Adana barış kayhan

Adana barış kayhan

Adana’da başka işte de çalıştığı için oturduğu kapıcı dairesi için kira isteyen apartman yöneticileriyle tartışan apartman görevlisi Barış Kayhan, evi benzin dökerek ateşe verdi.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Hakan Ural, Adanalı Barık ailesi için ev yaptırdı!

Adana'da maddi zorluk ve hastalıklarla boğuşan Barık ailesi, yıkık dökük evde yaşamaktan oyuncu sunucu Hakan Ural sayesinde kurtuldu. Yeni evlerine kavuşan Barık ailesi, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı....

Adana'da evleri yıkılmak üzere olan aile otele yerleştirildi!

Adana'ya tatil için gelen ailenin barındığı gecekondunun yıkılmak üzere olduğu haberleri üzerine, aile otele yerleştirildi...

TOKİ Adana Seyhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesindeki konutlar satışa sunuldu.

TOKİ Adana Seyhan 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Adana’da 48 bin 231 kişi imar barışına başvurdu!

Adana’da kadar imar barışına bugüne 48 bin 231 başvuru yapıldı. Yapı Kayıt Belgesi kapsamında 94 milyon 304 bin TL'lik ödeme gerçekleşti.

Adana'da emlakçılara imar barışı anlatıldı!

Adana'da "İmar Barışı ve Getirdikleri" konulu toplantı gerçekleştirildi. İmar barışı toplantısı Adana Emlakçılar Esnaf Odası tarafından ATO konferans salonunda gerçekleştirildi. 

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım'da yer alan 69 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım kapsamındaki 427 adet konut; ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre açık satışa sunuldu.

TOKİ Adana Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Son başvurunun 30 Mart 2018 tarihinde kabul edileceği TOKİ Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım başvuruları yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesinde sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Adana Seyhan Barış Mahallesi  1. Etap 2. Kısım projesinde sözleşme dönemine başlıyor.

Seyhan Barış Mahallesi TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde yer alan 1103 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor

Seyhan Barış Mahallesi kura çekilişi yarın!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi kura çekilişi yarın yapılacak. Projede 1103 adet konut bulunuyor.

Adana barış kayhan Haberi

Adana barış kayhan

Adana’da başka işte de çalıştığı için oturduğu kapıcı dairesi için kira isteyen apartman yöneticileriyle tartışan apartman görevlisi Barış Kayhan, evi benzin dökerek ateşe verdi.


Merkez Seyhan İlçesi’ndeki Pınar Mahallesi’nde bulunan Serenity Apartmanı’nda apartman görevlisi olan Barış Kayhan, iddiaya göre başka bir işte daha çalışmaya başladı. Bunun üzerine apartman yöneticileri Barış Kayhan’dan ücretsiz oturduğu ev için aylık 300 lira kira ödemesini istedi. Bunu kabul etmeyen Kayhan, apartman yöneticileriyle sorun yaşamaya başladı.


Bayramda yine kira yüzünden apartman yöneticileriyle tartışan Kayhan, 21 katlı apartmanın zemin katındaki dairede eşi Yüksel ve 2 çocuğu ile de tartıştı. Bugün öğle saatlerinde bir plastik şişe içerisinde benzinle evine gelen Barış Kayhan, çocukları ve eşini dışarı çıkarıp evi ateşe verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü ancak daire...