11 / 05 / 2024

adana dişçi ethem konağı

adana dişçi ethem konağı

Adana’nın tarihi kimliği öne çıkarılıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Adana’nın tarihi kimliğini öne çıkarmak için başlattığı Ali Münif Yeğenağa Sokak Sağlıklaştırması Projesi'nde önemli mesafe kat edildi....

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

O ilde yaşayanlar dikkat! Jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan korkutan tahmin:  7'lik bir deprem olabilir

Jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, "Adana Havzası içindeki bölgelerde 7'lik bir deprem olabilir" şeklinde bir uyarıda bulundu. İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları....

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

 Süt fiyatlarında tehlikeli gelişme! 'Hayvancılık sektörüne faturası ağır olur'

Günlerdir süt fiyatlarındaki artıştan dolayı üretimde düşüş yaşanmıştı bu düşüşte süt fiyatlarında yükselişe neden olmuştu. Sanayici, çiğ süt ücretlerinin her şey dahil 11 lira olarak uygulanmasını isterken, kalan dişi hayvanların da kesime gitmesi tehlikesi söz konusu.

Maliyetler yükselince sektör yetkilileri uyardı! Kriz olması çok yakın!

Kırmızı et ve girdi maliyetleri bu sene geçtiğimiz seneye nazaran çoğalınca kırmızı et için dişi hayvan kesimi çoğaldı. İsa Coşkun, Döviz kurunda yaşanan büyümeden dolayı, şimdi süt arzını, ileride de besi sığırcılığını olumsuz etkileyebilir dedi.

TOKİ'den Adanalılara 682 yeni konut müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, merakla beklenen Adana projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Adana projesinde 682 konut yer alacak.

TOKİ Adana projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 341 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana projesinin ihalesini 10 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adanalı'lara büyük müjde! TOKİ'den Adana'ya 523 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Adana projesi detayları ve ihale tarihi...

Eymen 34 Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Eymen 34 Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Dişçi tarafından kuruldu.

TOKİ Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İhalesi bugün gerçekleştirilecek olan projede 333 konut yer alacak.

adana dişçi ethem konağı Haberi

adana dişçi ethem konağı


Ali Münif Yeğenağa Caddesi’ndeki projenin tamamlanması için sürdürülen çalışmaların tamamlandığı yerlerin özellikle gece görüntüsü adeta hayranlık uyandırıyor. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’nın tarihi kimliğini öne çıkarmak için önemli çalışmalar yaptıklarını anlattı. Dişçi Ethem Konağı, Şıh Cemil Nardalı Konağı gibi tarihi yapıların restorasyonunu tamamladıklarını, Şakirpaşa Konağı ile çalışmaların da başladığını hatırlatan Zihni Aldırmaz, “Ali Münif Yeğenağa Sokak Sağlıklaştırması Projesinde de önemli bir noktaya geldik. Yapılan çalışmalar kendini göstermeye başladı. Burası Adana’nın turizm merkezi olacak. Toplu taşım araçlarının buraya girmesi önlenecek ve lastik tekerlekli tramvayla ring seferi yapılacak. Böylece caddede Büyük Saat gibi önemli tarihi yapılar ortaya çıkacak. Hem Adana tarihi turistik bir merkeze kavuşacak hem de esnafımızın işleri çok daha iyi olacak.” dedi.


Malatya...