03 / 05 / 2024

adana emlak profesyonelleri

adana emlak profesyonelleri

Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com yenilendi. emlakbuluyoruz.com, Adana ve çevre illerden gelen emlak ofislerine sektörde ilk sayılacak yeniliklerini ve özelliklerini anlattı.

'Çiftçilerin arazilerinden emlak vergisi alınmasın' önerisi!

Adana Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Akın Doğan, çiftçiler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Arazilerden emlak vergisi alınmamasını söyleyen Doğan, Ziraat Bankası çiftçi kredisinin de iki katına çıkarılması gerektiğini söyledi. İşte o açıklamalar...

Milli Emlak, o ildeki 6 adet arsayı iki yıl taksitle satıyor! Son dakika fırsatı! 

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Ceyhan ilçesi, Sarımazı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı 24 taksitle satıyor. Peki Adana Ceyhan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Adana Seyhan'da yüzde 20 indirimle arsa fırsatı!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak o ildeki 4 konutu 24 ay taksitle satıyor! Ev alacaklara müjde! 

Adana Milli Emlak, Adana ili, Seyhan ilçesi, Karalarbucağıyolubağlar    Mahallesi'nde yer alan 4 adet konutu 24 ay taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Adana'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! 248 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve taksit fırsatıyla!

Adana ili Pozantı Milli Emlak Şefliği, Adana ili, Pozantı ilçesi, Akçatekir Mahallesi'nde bulunan 7 adet arsayı satıyor. İşte tüm merak edilen detaylar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Adana'da konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Adana Pozantı ilçesindeki konut imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

Emlak sektörü nereye gidiyor? 

Hilmi Işıkören kaleme aldığı yazıda "Emlak piyasası nereye gidiyor?" sorusunu konu aldı. Bu soru günümüzde emlak profesyonelleri tarafından en çok aranan sorulardan birisi.

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

Adana Çukurova'da yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satılık 2 arsa fırsatı! 

Adana Milli Emlak Dairesi, Adana ili, Çukurova ilçesi, Kabasakal ve Kireçocağı mahallelerinde yer alan 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor...

Adana'da 35 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 34 milyon 966 bin 254 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da 57.4 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Adana Milli Emlak, Adana ili, Sarıçam ve Seyhan ilçelerinde yer alan 18 arsayı 57 milyon 393 bin 584 TL'ye satıyor...

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana Seyhan Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

adana emlak profesyonelleri Haberi

adana emlak profesyonelleri

Bir üniversite projesi olarak Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com yenilendi. Adana,Gaziantep, Kayseri, Mersin, Konya, Antalya’da hem emlak ofisleri hem de emlak alışverişleri yapmak isteyen kişilerin en çok tercih ettiği emlak ilan platformu olan emlakbuluyoruz.com, Adana ve çevre illerden gelen emlak ofislerine sektörde ilk sayılacak yeniliklerini ve özelliklerini anlattı.


Uzun bir süredir yenilenme sürecinde olduklarını anlatan emlakbuluyoruz.com'un akademisyen kurucu ortakları Barış Yurtseven ve M. Ersin Akay, emlak profesyonellerinin gerçek dostu olması amacıyla sadece üye emlak ofisleriyle çalışmayı kabul eden müşterilere hizmet veren bir site olarak yola çıktıklarını ve hem emlak ofislerinden hem de tüketicilerden ilgi gördüklerini söylediler. Yenilenen özellikleriyle bu konuda faydalarını çoğaltan emlakbuluyoruz.com’un emlak alışverişlerini güvenilir şekilde yapmak isteyen herkesin hayatını kolaylaştıracak bir platform...