14 / 05 / 2024

Adana gaybubet evi

Adana gaybubet evi

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları için "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Bakan Kirişci açıkladı! Adana'da 1900 konut, 7 köy evi inşa edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada Adana'da hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Adana'da 1900 konut, 7 köy evi yapılacağını söyledi.

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Firari FETÖ'cülere saklanmaları için gaybubet evi kiralayan sanığa 6 yıl 3 ay hapis!

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları için "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Pozantı'da yayla evi inşaatları arttı!

Adana'nın Pozantı ilçesinde koronavirüs nedeniyle nüfus hızla arttı. İzole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar burada yayla evi inşa etmeye başladı.

Adana Çukurova'ya 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Adana Çukurova Belediyesi'nce inşa edilen 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlanıyor. 'Öğrenci Evi' konsepti ile hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Adana'da aynı evi 35 kişiye satan 7 sanık yargılandı!

Adana'da aynı daireyi farklı kişilere satarak vatandaşları dolandıran biri tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi. 8 milyon lira dolandırdıkları ileri sürülen 7 sanığın 245'er yıl hapisle cezalandırılmaları isteniyor.

Adana'da öğrenci evi görünümlü 6 yurt binası mühürlendi!

Adana’da, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na ait olduğu ve öğrenci yurdu olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen 6 bina mühürlendi.

Adana'da 6 kişiye aynı evi kiralayan dolandırıcı yakalandı!

Adana'da yaşayan Gökhan Küleğ, aylık kiraladığı evi 6 kişiye yıllık kiralayarak 35 bin lira dolandırdı. Küleğ, göz altına alındı.

Adana Yüreğir'de 18. taziye evi açıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 18’inci Taziye Evi’ni Karaahmetli Mahallesi’nde törenle hizmete açtı. Başkan Çelikcan “Kadim kültürümüzde taziye önemli bir gelenek. Acılar paylaştıkça azalır. Taziye Evlerimiz acılarımızı paylaştığımız buluşma noktalarımız” dedi.

Adana'da Mirzaçelebi Taziye Evi açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mirzaçelebi Mahallesi taziye evi ve muhtarlık binasının açılışını yaptı.

Adana gaybubet evi Haberi

Adana gaybubet evi

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları amacıyla "gaybubet evi" olarak isimlendirilen hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanık, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuksuz sanık C.Ö. ve avukatı katıldı.

Cumhuriyet savcısı, esas hakkındaki mütalaasında, sanığın FETÖ içerisinde "Cahit" kod adını kullandığını bildirdi. Sanığın, firari örgüt üyelerinin saklanması amacıyla "gaybubet evi" olarak isimlendirilen hücre evi kiraladığını ve "ev abiliği" görevinde bulunduğunu ifade eden savcı, C.Ö'nün "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Sanık C.Ö. ise FETÖ üyesi olmadığını söyledi. Mütalaayı kabul etmeyen C.Ö, "Örgütsel bir konumum yoktur. Beraatime karar verilmesini talep ederim." diye konuştu.

Mahkeme heyeti, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına...