02 / 05 / 2024

adana havaalanı son durum 2019

adana havaalanı son durum 2019

Adana'da bölgesel olarak yapılan ve inşaatı sürdürülen Çukurova Havaalanı açıldıktan sonra Adana Şakir Paşa Havaalanının da kapatılacağı konusu gündemde yer buldu...

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş ve Adana peş peşe sallandı! Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı geldi! 

Kahramanmaraş'ta 3.8 büyüklüğünde ve Adana'da ise 4.8 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından konuşan yer bilimci Naci Görür "Dikkatli olmak gerekir" dedi.

Son Dakika! Adana'da peş peşe iki deprem! 

AFAD'dan son dakika deprem açıklamasına göre Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5  ve ardından 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA: Adana'da deprem oldu!

AFAD'ın verilerine göre, Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nde bugün meydana gelen deprem 3.9 büyüklüğünde oldu. Depremin yerin 7 km derinliğinde gerçekleştiği açıklandı.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı! O fay henüz kırılmadı! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'yla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve Sorgun fayının henüz kırılmadığını dile getirdi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Türkiye'de buğday alım fiyatı beklenirken hükümetten son dakika sürpriz ihracat hamlesi! Düğmeye basıldı!

Türkiye'de buğday hasat sezonu açıldı. Çiftçiler Adana'da sezonun ilk ürününü almak için tarlalarına biçerdöverleri soktu. Ancak buğdayla ilgili bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. İşte detaylar...

Adana Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda uçuşlar 2022'de başlıyor!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı. Havalimanının 2022 senesinin son çeyreğinde açılması bekleniyor.

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

adana havaalanı son durum 2019 Haberi

adana havaalanı son durum 2019

İstanbul Atatürk Havalimanının ardından Adana Havaalanının da kapatılması gündeme geldi. Bölgesel olarak yapılan ve inşası devam eden Çukurova Havaalanı açıldıktan soma Adana Şakir Paşa Havaalanının da kapatılacağı bildirildi.

Sözcü Gazetesi’nden Deniz Ayhan’ın haberine göre, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, TBMM’de yaptığı açıklamada, “Adana Havalimanı kapatılamaz, kent ekonomisine darbe vurulamaz. Milyonlarca yolcunun kullandığı havaalanımız kapatılmamalı, aksine genişletilip büyütülmeli” dedi ve şunları söyledi:

 “Adana Havaalanı, Çukurova Bölgesel Havaalanı adı altında komşu ilimiz sınırlarına yapılan havalimanı nedeniyle kapatılmak ve taşınmak istenmektedir. Yeni havaalanı için yaklaşık 10 bin dekar birinci sınıf tarım alanı ve turfanda ürünlerin yetiştiği topraklar istimlak edilmiştir. Bu alan göçmen kuşlarının da göç yolu üzerindedir. Adana Havaalanının ilimizin sınırları dışma çıkarılmak istenmesi asla kabul edilemez. Bu durum kent yaşantımıza, ülke ve...