19 / 05 / 2024

adana hayvan oteli

adana hayvan oteli

Cüneyt Karaaslan: "Adana aynı zamanda bölgenin sağlık üssü konumunda. Birçok bölgeden buraya hastalar geliyor. Hastanelerimizin yoğun bakım servislerinde yakınları bulunanlar, kurulacak Hasta Yakınları Konukevi'nde ağırlanacak." dedi.

TSKB GYO'nun Divan Adana Oteli'nin değeri belli oldu!

TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değerini açıkladı. İşte TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değeri...

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

TSKB GYO Divan Adana Oteli ve Bağımsız Bölümleri 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınar Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümleri değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Divan Adana Oteli'ne ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.

Divan Adana Oteli 2017 değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Divan Adana Oteli'ne ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Adana'ya 117 dönümlük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm alanda hayata geçirdiği modern hayvan barınağının ilk etabını Ekim ayı içerisinde hizmete açacak.

Divan Adana Oteli'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Ordu Fatsa'ya Hayvan Hastanesi ve Hayvan Oteli geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 'Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Geçici Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanları Projesi' için kolları sıvadı. Fatsa için hazırlanan proje hayata geçtiğinde, sokak hayvanlarının bir evi ve tedavi olabileceği bir hastanesi olacak.

ELKA 2. Gayrimenkul Yatırım Fuarı yarın başlıyor!

ELKA Fuarcılık Limited Şirketi tarafından 2.kez düzenlenen “GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI 9 - 10 - 11 Aralık 2016 tarihleri arasında Adana Hiltonsa Oteli'nde gerçekleşecektir.

Adana'daki Lüks Oteli yıkılma tehlikesi altında!

Adana'da 1998 yılında meydana gelen depremde ağır hasar alan Lüks Oteli, tehlike saçıyor. Ancak önlem alınmadığı için, yıkım tehlikesi olan binanın önünden geçenler tehdit altında.

adana hayvan oteli Haberi

adana hayvan oteli

Eğitim ve meslek hayatı başarılı derecelerle dolu olan AK parti Çukurova Belediye Başkan adayı Dr. Cüneyt Karaarslan, bu kez belediyecilikte aynı başarıları tekrarlamaya hazırlanıyor. Üst seviyede İngilizce, Arapça ve Kütçe bilgisinin yanı sıra Fransa ve Amerika'da deneyim ve eğitim düzeyini artıran Karaarslan'ın, hayvanat bahçesinden bisiklet pistine, hayvan otelinden organik pazarlara kadar çok geniş yelpazede şaşırtıcı projeleri var. 

Hekimlik mesleğindeki başarısıyla tüm Adana'nın tanıdığı isim Dr. Cüneyt Karaarslan, adını adeta "özdeşleştirdiği" başarı zincirinin halkalarına bir yenisini de Çukurova'da ekleme iddiasında. 

Sahip olduğu vizyonun yanı sıra mütevazı kişiliğiyle de gittiği her yerde sempati toplayan Karaarslan'ın onlarca projesi var. 

Sayın Karaarslan, bize öncelikle kendinizi tanıtır mısınız? 

1964 Adana doğumluyum. Evliyim, iki çocuğum var. Ben hep ideallerinin peşinde koşan, tuttuğunu koparan bir insan oldum. 

Bana göre bir insan...