01 / 05 / 2024

adana hiltonsa hotel

adana hiltonsa hotel

Capital ve Ekonomist dergileri ile Garanti Mortgage' nin işbirliğiyle "Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014" konulu panel düzenlendi. Panel Adana HiltonSA Hotel' de düzenlendi...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.

ELKA 2. Gayrimenkul Yatırım Fuarı yarın başlıyor!

ELKA Fuarcılık Limited Şirketi tarafından 2.kez düzenlenen “GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI 9 - 10 - 11 Aralık 2016 tarihleri arasında Adana Hiltonsa Oteli'nde gerçekleşecektir.

Bekaroğlu, 1.Çukurova Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Adana Hiltonsa Oteli'nde düzenlenen 1.Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı'na katılan Bekaroğlu İnşaat'ın standı büyük ilgi gördü.

Adana Ramada Hotel'e European Property Awards'tan ödül!

Ramada Adana Hotel&Suites Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında İç Mekan Kategorisi'nde '"İç Mekan Tasarımı Ödülü"ne layık görüldü.

Ramada Adana Hotel European Property Awards'tan ödül aldı!

Adana Ramada Hotel & Suites, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında İç Mekân Kategorisi'nde "İç Mekân Tasarımı Ödülü’ne" layık görüldü.

Yalçın Öz: Yeni projelere devam edeceğiz!

Fashıon VIP Ödülleri Adana HiltonSA'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Adananın tanıtımına katkıda bulunan isimlerin ödüllendirildiği gecede Mİ Merkez AVM'ye de ödül verildi.

Sheraton Adana Hotel’in açılışı yapıldı!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide ile Adalı Holding şirketlerinden SERKA Turizm A.Ş’nin hayata geçirdiği Sheraton Adana Hotel’in resmi açılış töreni, 4 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirildi...

Sheraton Adana Hotel'in açılış töreni düzenlendi!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide ile Adalı Holding şirketlerinden SERKA Turizm A.Ş’nin hayata geçirdiği Sheraton Adana Hotel’in resmi açılış töreni, 4 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

''Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014'' paneli düzenlendi!

Capital ve Ekonomist dergileri ile Garanti Mortgage' nin işbirliğiyle "Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014" konulu panel düzenlendi. Panel Adana HiltonSA Hotel' de düzenlendi...

Adana Şirin Park Hotel Kasım'da ziyaretçilerini ağırlayacak!

Adana merkezli Şirin Turizm tarafından şehir merkezi Dörtyol Kavşağı' nda 10 milyon avroluk harcamayla yaptırılan "Şirin Park Hotel" Kasım ayının ilk haftasında misafirlerini ağırlamaya başlayacak...

Adana ve Mersin HiltonSA Otelleri güneş enerjisine Vaillant ile geçti!

Yenilenebilir enerjili ürünler alanında dünyanın önde gelen markası Vaillant, Mersin HiltonSA’ya dünyanın 4. en büyük drainback güneş enerji sistemini kurdu...

adana hiltonsa hotel Haberi

adana hiltonsa hotel


Capital ve Ekonomist dergileri ile Garanti Mortgage'nin işbirliğiyle "Adana'da Konut Sektöründe Riskler ve Fırsatlar 2014" konulu panel düzenlendi.


Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ömer Orbay, HiltonSA Hotel'de düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, insanları ev sahibi yapmanın güzel bir duygu olduğunu belirtti.


Geçtiğimiz yıl yaklaşık 70 bin kişiyi, konut kredisi kullandırarak ev sahibi yaptıklarını ifade eden Orbay, "280 bin kişi Garanti Bankası tarafından finanse edilmiş evlerde yaşıyorlar. Bu bizim için gurur verici bir durum" dedi.


Garanti Mortgage'nin 2007 yılında Garanti Bankası'nın iştirakiyle kurulduğunu anlatan Orbay, ''Biz de şirket olarak Garanti Bankası'nın şubeleri aracılığıyla tüketicilere konut kredisi imkanı sunuyoruz. Konut kredisi bir amaç değil, konut alımını finanse etmeye yönelik bir araç. Bizim amacımız tüketici konutunu alırken, doğru finansal yöntemleri anlatmak. Türkiye'nin çeşitli üniversiteleriyle birlikte...