05 / 05 / 2024

adana imar problemi

adana imar problemi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın gelişme yönündeki arsalarda bir tek çivi bile çakılmasına izin vermeyen 20 yıllık imar sorununun çözüm aşamasına geldiğini söyledi..

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Ümraniyeliler depreme dayanıklı konutlarına kavuşuyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kazım Karabekir Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde yaşanan imar probleminin önümüzdeki günlerde çözüleceğinin müjdesini verdi. Başkan Yıldırım, şu an imar problemi yaşanan yerlerin yapılacak projelerle daha değerli bir hale geleceğinden bahsetti.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün imar problemi ortadan kalkacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,  İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu bir araya geldi. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi var!

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi olduğunu söyleyen Binali Yıldırım, "Yapıların yüzde 40'tan fazlasında imara aykırılık var, imarsız. Bunları çözmek için İmar Barışı yaptık. İkinci adımda da buradaki değişimi ve dönüşümü gerçekleştireceğiz" dedi...

Beykoz'un imar problemi çözülecek!

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Beykoz Belediye başkan adayı olan Murat Aydın, “İstanbul’un incisi olarak adlandırılan Beykoz biraz tozlanmış. Biz imardan istihdama yapacağımız yatırımlarla ilçeyi yeniden partalacağız” dedi

Yeni Adana İmar İnşaat uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat'ın dar gelirli vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapma hedefinde başarı sağladığı bildirildi. 

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Beykoz’un imar problemi için kamuoyu yapılanması!

CHP Beykoz Belediye Başkan aday adaylarından Muammer Tonya, bölgedeki imar probleminin kamuoyu yapılanması yapılarak çözüleceğini söyledi.

adana imar problemi Haberi

adana imar problemi

Hazine’nin açtığı tüm davaların geri çekilmesini sağladıklarını belirten Çetin, Adana’nın kuzey batısında yeşil alanları bol, gecekonduya izin vermeyen çağdaş bir kent oluşumu için imarlı alanlar oluşturmak üzere son aşamaya geldik” dedi. Vali Mustafa Büyük ve Adana Defterdarı Metin Otak’a sürece olan katkıları için teşekkür eden Çetin, “İmarlı, yeşil alanları bol, estetik bir kent için yola çıkmak üzereyiz, hormonlu binalara da kesinlikle izin vermeyiz” diye konuştu.


ADANA’YA MÜJDENİN ÖN HABERİ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın gelişme yönündeki arsalarda bir tek çivi bile çakılmasına izin vermeyen 20 yıllık imar sorununun çözüm aşamasına geldiğini Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Murtaza Kılçık’ın da katıldığı bir basın toplantısıyla açıkladı. İnşaat sektörünün, dolayısıyla ekonominin önünü tıkayan imar sorununun çözüm aşamasına geldiğini...