17 / 05 / 2024

adana imo 5 ocak stadı

adana imo 5 ocak stadı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün 5 Ocak Stadyumu’na AVM yapılmayacağına ilişkin açıklamasını Adanalılar’ın görüşlerini yansıtması açısından sevindirici buldu...

Adana'da yapılacak olan metronun ikinci etabı 5 yılda tamamlanacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehrin “ithalat vergisi” payını 5 senede 350 milyon liradan 2,5 milyar liraya yükselterek,  Adana’nın vergiden elde ettiği kazanımı senede 1 milyar liraya taşıdıklarını kaydetti.

Son dakika! Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem! Çevre illerde de hissedildi!

Adana'da sabah saatlerinde 5.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Adana'da 3.9 ve 4.5'lik iki deprem!

Saimbeyli ilçesi, Adana'da, 11 dakika arayla Richter ölçeğine göre 3.9 ve 4.5 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi. Şimdilik herhangi bir olumsuz etki rapor edilmemiştir.

DSİ Adana'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 5 Temmuz'da!

Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale detayları...

Adana'da 35 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 34 milyon 966 bin 254 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

TOKİ Adana Sarıçam 2021 başvuruları 5 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2021 projesinde yer alan konutlar için başvurular 5 Nisan'da başlıyor.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana Çukurova'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan gayrimenkulü 5 milyon 300 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana’nın Döşeme Mahallesi 5 yıldır dönüşmeyi bekliyor!

Adana’nın 5 yıl önce kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Döşeme Mahallesi’nde tek bir çivi bile çakılamadı.

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

Adana-Gaziantep arası 1,5 saate düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yapımı devam eden yüksek hızlı tren projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, "Adana-Gaziantep seyahat süresi 1,5 saate düşecek" diye konuştu.

adana imo 5 ocak stadı Haberi

adana imo 5 ocak stadı


İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün 5 Ocak Stadyumu’na AVM yapılmayacağına ilişkin açıklamasını Adanalılar’ın görüşlerini yansıtması açısından sevindirici buldu. Biçer, “Açıklamayı Hüseyin Sözlü’den alınmış bir söz olarak kabul ediyoruz” dedi.

İMO’nun 5 Ocak Stadyumu’nun AVM olmaması için Mimarlar Odası Adana Şubesi ile birlikte hareket ettiğini hatırlatan Biçer, Mimarlar Odası’nın açtığı proje yarışmasında, şehrin hafızasını koruyan, Adanalıların sportif, kültürel faaliyetlerini sürdürebilecekleri, Adana kentinin hizmetine sunulabilecek projeler yer aldığını kaydetti. Biçer, “Sayın Sözlü’nün, kent kültürünün gelişimini gözeten, alanın sportif özelliklerini koruyan bu projeleri değerlendirmeye almasının alana ilişkin yapılacaklar konusunda olumlu seçenekler sunacağına inanıyoruz” diye konuştu.


İMO’nun Türkiye’de ve Adana’da doğal varlıkların, yaşam alanlarının korunarak geliştirilmesini yaşamsal bir olgu olarak değerlendirdiğini vurgulayan Biçer,...