05 / 05 / 2024

adana Karacaoğlan Mahallesinde kentsel dönüşüm

adana Karacaoğlan Mahallesinde kentsel dönüşüm

Yüreğir Belediyesi, Kentsel Dönüşüm projeleri ile Yüreğir' i adeta yeniden inşa edecek. Karacaoğlan Mahallesi' nde yaklaşık 500 konut yapılacak. Başak Mahallesi' nde çalışmalar devam ediyor dedi...

Gaziantep'te 26.1 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Aydınlar ve Karacaoğlan'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 107 bin 350 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri TBMM'de!

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karacaoğlu Mahallesinde inşa edilecek olan sosyal konutlarda daire vererek anlaşma sağlanan mülk sahiplerinin boşalttığı yerlerinin yıkım çalışması alanı gezerek incelemeler yaptı. 

Şehitkamil Karacaoğlan Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaoğlan Mahallesi’nde inşaatı kısa süre önce başlatılan sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Gaziantep Şehitkamil'de 13.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'in Umut, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 22 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 13 milyon 745 bin 967 TL olarak belirlendi.

İzmir Bornova'da inşaat iskelesi çöktü!

İZMİR’in Bornova İlçesi Karacaoğlan Mahallesi’ndeki bir inşaatın dış cephe kaplaması çalışması sırasında iskele çöktü. İskelede çalışan 3 işçi hayatını kaybetti.

Mahmut Çelikcan: Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşümün yaşandığı Karacaoğlan Mahallesi'ne gitti. Çelikcan kentsel dönüşümü; dünyanın en zor işi olarak yorumladı ve ekledi; "Biz Yüreğir'de zoru başardık, başaramaya da devam ediyoruz."

Meta Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meta Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gültekin Barış tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Karacaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Manisa Yunus Emre'de kamulaştırılan alan otoparka döndü!

Manisa'nın merkez Yunus Emre ilçesinin Mutlu mahallesinde dört yıl önce dönemin Manisa Valisi Celalettin Güvenç'in talimatıyla okul yapımı için kamulaştırılan alana okul yapılamayınca boş alan açık otoparka döndü.

Toek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Ekşi ve Murat Topcu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Karacaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

adana Karacaoğlan Mahallesinde kentsel dönüşüm Haberi

adana Karacaoğlan Mahallesinde kentsel dönüşüm

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçedeki 'üvey evlat' psikolojisinin kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla yıkıldığını belirterek, "Yüreğir yeniden doğuyor" dedi.


Adana'nın Yüreğir ilçesinin yıldızının her geçen gün parladığını belirten Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçenin özellikle kentsel dönüşüm ve yeni dev yatırımlarla "Seyhan'ın doğusunda parlayan bir yıldız" haline geldiğini söyledi. Çelikcan, "Yüreğir yeniden inşa ediliyor adeta yeniden doğuyor. Üvey evlat psikolojisi yıkıldı. Yüreğir halkı artık bu psikolojiden kurtuldu" dedi. 


YÜREĞİRLİ BİZE GÜÇ VERİYOR 

Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı ve Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan beraberindekilerle birlikte ilçeyi gezdi. Kışla Mahallesi Hayırseverler Camii'nde namaz çıkışı vatandaşla sohbet ettikten sonra semt pazarını gezdi, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. "Biz enerjimizi hemşehrilerimizden alıyoruz" diyen Başkan Çelikcan, "Her fırsatta vatandaşlarımızla birlikte olmaya gayret ediyoruz. Onlarla sohbet etmek, hayır duasını almak...