20 / 05 / 2024

adana karşıyaka un fabrikası

adana karşıyaka un fabrikası

Adana 4. İcra Dairesi tarafından Adana İli, Yüreğir İlçesi'nde bulunan Karşıyaka Un Fabrikası satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 10 milyon 760 bin 220 TL olarak belirlendi.

Adana’daki 62 yıllık fabrika yıkıldı!

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde 62 yıl önce inşa edilen ve kentin sembol yapılarından biri olan Karşıyaka Un Fabrikası'nın 35 metre yüksekliğindeki binası yıkıldı.

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor'un sponsoru!

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor Kulübü'ne sponsor oldu. HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Şevket Pehlivan'ın 2017-18 sezonunda kulübe 3 milyon TL vermeyi taahhüt ettiği açıklandı.

TOKİ Adana Karşıyaka Mahallesi 888 konut ihalesi bugün!

TOKİ Adana, Yüreğir, Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami İle adaiçi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Eminevim 86.şubesini Karşıyaka'da açtı!

Müşterilerine faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, seksen altıncı şubesini İzmir Karşıyaka’da yoğun bir katılımla birlikte açtı.

Karşıyaka Devlet Hastanesi kapatılıyor!

İZMİR'in en yoğun nüfusa sahip bölgelerinden birisi durumundaki Karşıyaka'da, 250 yatak kapasiteli devlet hastanesinin, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle kapatılmasına karar verildi.

Karşıyaka Optimum için yıkımlar başladı!

Şemikler Carrefour'un yerinde inşa edilecek olan Optimum Karşıyaka için yıkımlar başladı. Rönesans imzası ile hayata geçirilecek olan proje 87 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Karşıyaka 360 Konutları yoğun ilgi görüyor!

ESBAŞ ve MOPSAN proje grubunun, 5 yıl önce İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Yüksek Vadi Evleri Projesinin, 5. Etabı olarak inşa edilen Karşıyaka 360 Konutları, 15 Kasım’da lansman fiyatları ile satışa sunuldu.

Adana Karşıyaka Un Fabrikası icradan satılıyor!

Adana 4. İcra Dairesi tarafından Adana İli, Yüreğir İlçesi'nde bulunan Karşıyaka Un Fabrikası satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 10 milyon 760 bin 220 TL olarak belirlendi.

Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı.

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından Yeşil İnşaat'a yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli törenle atıldı.

Merzifon Karşıyaka göletinde inşaat devam ediyor!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon’un Karşıyaka köyünde yapımı devam eden sulama göletinde incelemelerde bulundu.

Karşıyaka Carrefour Optimum AVM oluyor!

Karşıyaka Şemikler Carrefour'un yerine inşa edilecek olan Optimum Karşıyaka 87 bin metrekare alan üzerinde yükselecek, çalışmaların devam ettiği Karşıyaka Optimum'un açılış tarihi henüz belli değil...

Karşıyaka Rezidans konumuyla dikkat çekiyor!

Özgün ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün liderliğini üstlenen Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’un Karşıyaka Rezidans projesi, Avrupa Yakası’nın Atakent bölgesinde yükseliyor.

adana karşıyaka un fabrikası Haberi

adana karşıyaka un fabrikası

Adana İli, Yüreğir İlçesi'nde bulunan Karşıyaka Un Fabrikası Adana 4. İcra Dairesi tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 10 milyon 760 bin 220 TL olarak belirlendi.


T.C ADANA 4.İCRA DAİRESİ 


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO’LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Adana İli, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka mahallesi mevkii, 11254 ada, 19 parselinde kayıtlı 5354,00 M2 zemininde Arsa ve Maa.Müşt.Kargir Un fabrikası olarak tapuda kayıtlı taşınmazı, Fabrika vasfındadır. Taşınmaz halen Yüreğir ilçesi, Dervişler mahallesi, Kozan caddesi ile kanalın kesiştiği yerde fabrika vasfında bulunmaktadır. Taşınmazın aşağıda belirtildiği gibi vasıfları bulunmaktadır.


Giriş Kontrol ve İdare Binası: Tek katlı betonarme karkas tarzında inşa edilmiş, içi dışı sıvalı,10 m2 alanlı olup arkasındaki idare Binası iki katlı betonarme karkas...