16 / 05 / 2024

Adana Kozan dar gelirli konutları

Adana Kozan dar gelirli konutları

Adana'nın Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, ilçede orta ve dar gelirli aileler için ucuz konut yapacaklarını söyledi. Öztürk, kahvaltı sonrası belediye faaliyetleri ve güncel konular üzerine gazetecilerle sohbet etti.

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

SON DAKİKA! Adana ve Mersin’de peş peşe deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Adana ve Mersin’de üst üste deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, saat 17.18’de Adana’nın Kozan ilçesinde 1.8 şiddetinde ve 17.43’te ise Mersin’in Silifke ilçesinde 1.3 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kura çekilişi yarın!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinde yer alan konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu kuraları yarın çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ 50 bin konut Adana 2019!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye genelinde 50 bin konut satışında düğmeye bastı. Bu kapsamda Adana'da da 2 bin 275 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ 50 bin konut Adana fiyatları ne kadar? TOKİ Adana 2019 başvuruları ne zaman yapılacak. İşte TOKİ 50 bin konut Adana 2019

Yeni Adana İmar İnşaat uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat'ın dar gelirli vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapma hedefinde başarı sağladığı bildirildi. 

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

Adana Kozan dar gelirli konutları Haberi

Adana Kozan dar gelirli konutları

Adana'nın Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, ilçede orta ve dar gelirli aileler için ucuz konut yapacaklarını söyledi. 


Belediyeye bağlı İskele tesislerinde gazetecileri misafir eden Başkan Musa Öztürk, kahvaltı sonrası belediye faaliyetleri ve güncel konular üzerine gazetecilerle sohbet etti. Ülkede bir kaos olduğunu ve millet olarak morale ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Öztürk; “Öncelikle her geçen gün sayıları artan şehitlerimize Allah’tan rahmet milletimize başsağlığı diliyorum. Maalesef ülkemizin doğusundaki birçok şehirden yayın yasakları nedeni ile sağlıklı haber alamıyoruz. İnşallah üst akıl dediğimiz bizi yönetenler yaşanan bu olaylara bir açıklık getirirler.” dedi.


Belediye olarak ilçede önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Öztürk, iki yıldır Kozan’ı yeniden tanzim etmeye çalıştıklarını belirtti. Büyükşehir yasasının uygulamasında büyük sıkıntılar olduğunu ve halkın seçtiği belediye başkanının yetkilerinin kısıtlandığını ifade eden...