08 / 05 / 2024

Adana Kozanın yeni imar planı

Adana Kozanın yeni imar planı

Kozan Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada, 1/1000'lik revizyon uygulama imar planının Mahmutlu, Taş, Aslanpaşa, Tufanpaşa, Yarımoğlu, Şevkiye ve Varsaklar mahallelerini kapsayan 1., 2., ve 3. etapları askıya çıktı.

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Çorum Osmancık'ın yeni imar planları askıya çıktı!

Çorum Osmancık'ın yeni imar planı Osmancık Belediye Meclisi tarafından onaylanarak ilan panosunda yayınlandı.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Zagreb Havalimanı'nın yeni terminali açıldı!

Zagreb Havalimanı'nın yeni yolcu terminali hizmete başladı. Yemi terminal binası Zagreb Havalimanı'nın yolcu kapasitesini yıllık 5 milyona çıkardı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası açıldı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası hizmete açıldı. Yoğun ilgi gösterilen açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldı.

Maketten konut satışında firmaların yeni hakları!

Maketten konut satışları hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelik kapsamında yer alan maketten konut satışında firmaların yeni hakları..

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu!

Boğaz'ın en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı 28 Şubat'ta durdurulmuştu. Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Adana Kozanın yeni imar planı Haberi

Adana Kozanın yeni imar planı

Kozan Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada, 1/1000'lik revizyon uygulama imar planının Mahmutlu, Taş, Aslanpaşa, Tufanpaşa, Yarımoğlu, Şevkiye ve Varsaklar mahallelerini kapsayan 1., 2., ve 3. etapları Kozan Belediye Meclisi'nin 03.07.2015 tarih ve 81-82-83 sayılı kararları ile Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 11.09.2015 tarih ve 278-279-280 sayılı kararlan ile onaylandığı ve belediye ilan panosunda askıya çıkarıldığı bildirildi. 


2014 yılı Mart ayında Bölge İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen Kozan'ın nazım ve uygulama revizyon imar planlarının hazırlık çalışmaları yaklaşık 20 aydır Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi ortaklığıyla yürütülüyordu. 


Geçtiğimiz aylarda 5.etabı tamamlanarak ruhsat verilmeye başlanan 1/1000'lik revizyon imar planının ilk üç etabı Kozan Belediyesi'nde bir ay süreyle askıda kalacak. 


Adana...