02 / 10 / 2024

adana meslek odası

adana meslek odası

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği Adana Eezacı Odasında düzenledikleri ilk basın toplantısında kent ve ülke değerleri çerçevesinde, kamu yararı, üye ve halk çıkarlarını koruma doğrultusunda ortak faaliyet içinde bulunma mesajları verildi...

Yüksek kiralara ATEM'den çözüm önerisi: Semte göre tavan ve taban uygulamasına geçilmeli!

Kira zam tavanını belirleyen 12 aylık TÜFE oranı ise yüzde 64,91 oldu. Kira artış oranının düşmemesine yönelik konuşan Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, açıklanan oranların kiracıları zor durumda bırakacağını işaret ederek çözüm önerisinde bulundu.

Konut piyasasındaki yeni düzenlemeyle şişirilmiş kiraların önü kesilecek!

Kira kontratlarındaki teni sistemi değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, “Kira fiyatları temmuz ayından bu yana yüzde 20 yükseliş yaşadı. Bu yöntem hem kira fiyatlarını indirecektir hem de kayıt dışı ekonomiyle mücadele edecektir” dedi.

Kiralık ev bulamayan öğrencilerin imdadına 'ATEM' yetişti! 

Başkent Ankara'da üniversite okuyacak öğrencilerin kabusu olan kiralık ev için Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam'dan sevindiren açıklama geldi.

ATEM'den emlak ilan portallarına ayar! Yeni düzenlemede eksikler var!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, emlak ilan portallarına getirilen düzenlemelerin çok eksiklikleri olduğunu belirtti.

ATEM Başkanı Akçam: Enflasyon düşerken kiralar yükseliyor!

TÜFE oranında bir önceki aya göre düşüş beklenirken yükseliş göstermesini Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, “Kira artış oranlarında yükseliş de devam edecektir” dedi. 

ATEM Başkanı Akçam'dan fahiş kiralara çözüm önerisi! Taban ve tavan uygulamasına geçilsin!

Kira fiyatlarındaki artışın devam edeceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, diğer ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de kira fiyatlarında taban ve tavan düzenlemesine geçilmesi ile sorunun çözülebileceğini söyledi.

ATEM Başkanı Akçam: Site ve apartmanlarda şarj istasyonu zorunlu olmalı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ise yeni binalarda şarj istasyonunun kurulmasının zorunlu olduğunu, eski binalarda da zorunlu kılınması gerektiğini söyledi.

Konut kredisi faiz oranları düşüyor mu? Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Bankaların konut kredilerinin faizlerinin yüksek olmasından dolayı konut satışlarının ciddi oranda düştüğüne değinen Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam,, son süreçte bankaların bir miktar faizlerini düşürdüğünü vurguladı.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları düşecek mi? 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam yaptığı açıklamada konut fiyatlarının yüzde 25 düşeceğini kaydetti.

ATEM, barınma sorunu yaşayan öğrenciler için kolları sıvadı! Ev sahipleri ile tek tek görüşülecek!

Devlet yurtlarına yerleşemeyen öğrenciler için ev ihtiyacının ortaya çıkacağına işaret eden Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ev sahiplerine seslendi.

Ev kiralayacaklar dikkat! Başkent Ankara'nın en ucuz semtleri ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı!

Yaptığı açıklamada başkent Ankara’da konut açığından kaynaklı kira fiyatlarının yüksek olduğunu dile getiren Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'nın en ucuz semtlerini açıkladı.

Üniversitelerde ikinci öğretim programları kapatıldı: Kira fiyatları etkilenebilir

Yüksek Öğretim Kurumu tarafından alınan kararlar devlet üniversitelerdeki ikinci öğretim programları kapatıldı. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ikinci öğretim programlarının kapatılmasıyla bu şehirlerdeki kira fiyatlarının da etkileneceğini söyledi. 

ATEM Başkanı Akçam: Zam sınırının kalkması ile kiralar yüzde 20 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 1 Temmuz itibarıyla kira fiyatlarında uygulanan yüzde 25 zam sınırının kalkması ile kira fiyatlarında fahiş artışlar meydana geldiğini açıkladı.

adana meslek odası Haberi

adana meslek odası

Kısa adı ADAMOB olan Adana Akademik Meslek Odaları Birliği Adana Eezacı Odasında düzenledikleri ilk basın toplantısında bağımsız, demokratik, sağlıklı, çevreye saygılı, eşit, özgür ve adil bir toplum, kent ve ülke değerleri çerçevesinde, kamu yararı, üye ve halk çıkarlarını koruma doğrultusunda ortak faaliyet içinde bulunma mesajları verildi. 

Adana Eczaeı Odası, Adana Tabip Odası, Adana Dişhekimleıi Odası, Adana Veteriner Hekimleri Odası, Adana Barosu ve TMMOB İKK birlikteliği ile oluşan Adana Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) dönem sözeüsü Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, hazırladıkları ortak bildiriyi basınla paylaştı. 

Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Hasan Yaman, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten, Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Gaffar Aktoz, Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi...