19 / 05 / 2024

adana meslek odası

adana meslek odası

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği Adana Eezacı Odasında düzenledikleri ilk basın toplantısında kent ve ülke değerleri çerçevesinde, kamu yararı, üye ve halk çıkarlarını koruma doğrultusunda ortak faaliyet içinde bulunma mesajları verildi...

Yabancıların evlerini fahiş rakamlara satmasına ATEM Başkanı'ndan tepki! Döviz gelsin derken döviz gidiyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, yabancılara satılan evlere yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akçam,  yabancıların Türkiye’de aldığı evleri piyasada daha yüksek rakamlara satmaya çalıştıklarını açıklayarak tepki gösterdi. 

Pendik’teki 90 dönümlük alan iki bakanlığı karşı karşıya getirdi!

İstanbul Pendik’te yer alan toplamda 90 dönümlük ormanlık alanı imara açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na karşı Mimarlar Odası'nın açtığı davaya, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü meslek odasının yanında müdahil oldu.

STK'lardan yapı stoku açıklaması: 10 milyon civarındaki yapı stokunun 6-7 milyonu riskli!

Adana'da aralarında KESK, DİSK, Adana Barosu, TMMOB ve Adana Tabip Odası'nın da bulunduğu sivil toplum kuruluşları ortak açıklamalarında riskli yapı stokuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

ATEM Başkanı Akçam: Konut satışları düşmeye devam edecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam konut satış rakamlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Konut fiyatlarındaki yangını söndürecek 18 yöntem tüm detaylarıyla!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak alınacak tedbirlerle ilgili açıklamalarını değerlendirdi.

TİHEK ve emlakçılardan, konutlardaki fahiş fiyatlara ilişkin açıklama!

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitli Kurumu (TİHEK) ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odasınca (ATEM), kiralık ve satılık konutlarda fahiş fiyatlar ile gayrimenkul sektöründeki problemlerle ilgili eğitim programı gerçekleştirdi.

Asgari ücretteki artış konut sitesi aidatlarını da vurdu! 

Ankara Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, site ve apartmanlardaki aidat artışı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İş dünyasının beklentisi güven ortamı ve ekonomik istikrar

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı İsmail Acı, piyasaların 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimine kilitlendiğini söyledi. Acı, seçim sonrasına yönelik en önemli beklentinin "güven ortamı ve ekonomik istikrar" olduğunu ifade etti.

Kira artışına yüzde 25 sınırı ev sahibi ve kiracı sorunlarını artırır! Milyonlarca kişiye şok!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, kiralardaki fahiş artışa karşı yüzde 25 artış sınırı kararına ilişkin konuştu ve bunun bir çözüm olmayacağını dile getirdi. 

Ankara'da kiralık konut fiyatlarında büyük artış!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam yaptığı açıklamada Başkent Ankara’da emlak piyasasında ciddi hareketlilik olduğunu dile getirerek, Ankara'da emlak fiyatlarında 2 haftadır çok ciddi bir artış olduğunu söyledi.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

adana meslek odası Haberi

adana meslek odası

Kısa adı ADAMOB olan Adana Akademik Meslek Odaları Birliği Adana Eezacı Odasında düzenledikleri ilk basın toplantısında bağımsız, demokratik, sağlıklı, çevreye saygılı, eşit, özgür ve adil bir toplum, kent ve ülke değerleri çerçevesinde, kamu yararı, üye ve halk çıkarlarını koruma doğrultusunda ortak faaliyet içinde bulunma mesajları verildi. 

Adana Eczaeı Odası, Adana Tabip Odası, Adana Dişhekimleıi Odası, Adana Veteriner Hekimleri Odası, Adana Barosu ve TMMOB İKK birlikteliği ile oluşan Adana Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) dönem sözeüsü Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, hazırladıkları ortak bildiriyi basınla paylaştı. 

Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Hasan Yaman, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten, Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Gaffar Aktoz, Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi...