02 / 05 / 2024

Adana pozantı Belkent Sitesi

Adana pozantı Belkent Sitesi

Pozantı İcra Müdürlüğü, Adana ili Pozantı ilçesindeki Belkent Sitesi'nde bulunan meskeni 95 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 20 Temmuz 2012 Cuma günü 15:30-15:40 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Adana'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! 248 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve taksit fırsatıyla!

Adana ili Pozantı Milli Emlak Şefliği, Adana ili, Pozantı ilçesi, Akçatekir Mahallesi'nde bulunan 7 adet arsayı satıyor. İşte tüm merak edilen detaylar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Adana'da konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Adana Pozantı ilçesindeki konut imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

Pozantı'da yayla evi inşaatları arttı!

Adana'nın Pozantı ilçesinde koronavirüs nedeniyle nüfus hızla arttı. İzole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar burada yayla evi inşa etmeye başladı.

Adana-Gaziantep YHT projesinde son durum ne?

Adana-Gaziantep Hızlı Tren Projesi'nin bulunduğu aşamaya ve Adana-Pozantı güzergahının çift hat olarak yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye Kalkınma Bankası Adana'daki gayrimenkulü 225 bin TL'ye sattı!

Türkiye Kalkınma Bankası Adana ili, Pozantı ilçesi, Kırıntı Mevkii Yenikonacık Mahallesi'ndeki gayrimenkulünü 225 bin TL'ye sattı...

Adana Pozantı 1/1000 ölçekli imar planı onaylandı!

Adana Pozantı 1/1000 ölçekli imar planı, Pozantı Belediye Meclisi Mayıs toplantısında kabul edildi.

Adana Pozantı'nın yeni yaşam merkezi Moda Evleri!

Yeni projeler ile her geçen gün değeri katlanarak artan Pozantı'da özel projelere imza atan Hürcan Özcan inşaat, bölgenin modernleşen yüzünde önemli katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.

Adana Pozantı Belediye Meclisî'nde imar görüşüldü!

Pozantı Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda Kamışlı 1 ve Kamışlı 2 HES Projesi için Kar Enerji tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği görüşülerek komisyona havale edildi.

Adana Büyükşehir'den yeni yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Kızıldağ Yaylası'ndan Pozantı İlçesi’ne erişim sağlamak amacıyla 25 kilometrelik orman yolunu çift şeritli asfalt yol haline getirmek üzere çalışma başlattı.

Adana Pozantı'da 3 milyon TL'ye satılık bina!

Pozantı İcra Dairesi Adana İli, Pozantı İlçesi, Zafer Mahallesi'ndeki bina ve arsa niteliğindeki gayrimenkulü satışa çıkardı. 11 Temmuz Pazartesi günü satışa çıkarılan taşınmazın ihale bedeli 3 milyon 61 bin 310 TL olarak belirlendi.

Niğde Ulukışla-Adana Pozantı yol yapım çalışması mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla-Pozantı yol yapım çalışması ile duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Adana Pozantı'da yollar yenileniyor!

ADANA'nın Pozantı İlçesi Eskikonacık Mahallesi sınırlarındaki Çayır Yaylası'na ulaşım sağlayan yolda genişletme çalışması yapılıyor. Adil Çakmakçı, Pozantı merkezi ile yayla arasındaki 10 kilometrelik yolun 8 kilometresinin genişletildiğini söyledi.

Adana pozantı Belkent Sitesi Haberi

Adana pozantı Belkent Sitesi
Verilen ilan şöyle;


POZANTI İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Bir borçtan dolayı hacizli bulunan ve aşağıda özellikleri yazılı taşınmazın açık arttırma suretiyle satılarak paraya çevrilmesine karar verilmiştir.

Satış ilanı ilgililerin adreslerine tebliğe gönderilmiş olup, adreste tebligat yapılamaması veya adresleri bilinmeyenler için de işbu satış ilanının ilanen tebligat yerine kaim olacağı ilan olunur.

1- TAPU KAYDI: Satışa konu taşınmaz, Adana ili, Pozantı ilçesi, Zafer Matı. Toprak Tünel mevkii, 52 ada, 3 parselde, 1 Zem. 3 Normal kat. 8 Blok Kar. Ap. Ve Ar. Olarak kayıtlı taşınmazın Kat Mülkiyetli, G/Zemin 55 Bağımsız Bölüm numaralı MESKEN

İMAR DURUMU: Pozantı Belediye Başkanlığının 18/02/2010 tarih 330 sayılı yazılarına göre taşınmazın Şehir Planında 30L-IB ve 31L-IVC Paftasında ayrık nizam 4 katlı konut alanı olarak gözüktüğü bildirilmiştir.

GAYRİMENKULUN HALİ HAZIR DURUMU...