02 / 05 / 2024

Adana Tümer Kent Evleri

Adana Tümer Kent Evleri

Tümer İnşaat tarafından hayata geçirilen Adana Tümer Kent Evleri projesinde toplam 84 adet daire bulunuyor. 3 blok şeklinde yükselen projede daireler 4+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Adana Tümer Kent Evleri'nde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tümer ve Selami Çinpolat ortaklığında kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

TÜİK verilerine göre 58 milyon kişi 12 bin kilometrekare alanda yaşıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kent-Kır Nüfus İstatistikleri, 2022 verilerini yayımladı. TÜİK verilerine göre 58 milyon kişi 12 bin kilometrekare alanda yaşıyor.

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe ortaklığında kuruldu.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Tuzla Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor!

Son günlerde sık sık depremle gündeme gelen Tuzla'da Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor.

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

Web-Tapu uygulaması İstanbul genelinde yaygınlaştırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'un 10 ilçesinde hayata geçen "web-tapu" uygulamasını tüm kent genelinde yaygınlaştırmaya hazırlanıyor. 

Ömer Niziplioğlu: Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz!

Mega kent İstanbul'un eski bir şehir olması sebebiyle planlama konusunda sıkıntılı bir yapılaşma gerçekleştiğine değinen Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu (ULİKAD) Başkanı Ömer Niziplioğlu, "Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz" dedi.

Adana Tümer Kent Evleri Haberi

Adana Tümer Kent Evleri


Adana Tümer Kent Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 3 blok şeklinde yükselen proje Adana İl'inde yer alıyor. Projedeki bloklar 14 kattan oluşuyor.


Adana Tümer Kent Evleri projesinde 3 oda 1 salon daireler 175 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 195 metrekare alandan oluşuyor. Projenin 5 bin 500 metrekare alan içerisi bulunuyor.


Adana Tümer Kent Evleri projesinde yarı olimpik açık yüzme havuzu,fitness salonu

sauna, modern peyzaj çalışması, açık-kapalı otopark, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, bahçe kamelyaları bulunuyor.


Adana Tümer Kent Evleri'nde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler hemen teslim ediliyor.


Adana Tümer Kent Evleri iletişim

Adres:Huzurevleri Mah. 77246 Sokak. Mehmet Tümer Apt. Zemin Kat No: 37 (Üçgül Burç Okulları Önü) Çukurova / ADANA

Tel:...