10 / 05 / 2024

adana tüyap gayrimenkul fuarı 2016

adana tüyap gayrimenkul fuarı 2016

Çukurova Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Burak İnceoğlu, inşaat sektörünün, etkilediği alt sektörler ile ekonominin dinamizmini destekleyen en önemli sektörlerden biri olduğunu hatta ülke ekonomisinin lokomotifi konumundaki sektörlerin başında geldiğini söyled

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited ŞirketiSoley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Albouchı tarafından kuruldu.

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de Emirler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi  ve Yapıteknik Dan.İnş.Oto.San.Mü.Taah ortaklığı tarafından kuruldu.

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Fatma Akan tarafından kuruldu.

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Cns Plus Yapı Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cns Plus Yapı Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da   500  bin TL sermaye bedeli  ile Mahsun Caniş tarafından kuruldu.

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Beker tarafından kuruldu.

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 yıl sonu raporu!

Cushman & Wakefield "Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 Yıl Sonu" raporuna göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, yapı izinlerinde yaklaşık iki katı olarak belirgin bir artış kaydedildi.

Murad Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Murad Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tüzün tarafından kuruldu. 

Adana'da yapılan sahra hastanesi mühürlendi mi?

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs tedbirleri kapsamında TÜYAP Fuar Alanı’nda yaptırdığı sahra hastanesinin Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendiği ileri sürüldü...

COVID-19'un Türkiye gayrimenkul pazarına etkileri!

Cushman-Wakefield tarafından Covid-19 Türkiye Gayrimenkul Pazarına Etkileri raporu yayınlandı. Raporda, yatırımcılar ve kullanıcılar odaklı değerlendirmeler yapıldı...

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Türkiye Gayrimenkul Platformu ile yatırımcılara destek!

İnşaattan sağlığa, turizmden oyuncağa, akaryakıttan yapı malzemelerine kadar çok çeşitli alanlarda faaliyetlerine devam eden Bahaş Holding, Türkiye Gayrimenkul Platformu'yla 150 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştirdi.

Türk Gayrimenkul sektöründe daralma beklenmiyor!

‘Ekonomik Göstergeler Işığında Gayrimenkul Sektörü’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında Türk Gayrimenkul sektörünün içinden geçtiği dönem, mevcut durum ve yeni dönemde yapılması gerekenler tüm yönleriyle ele alındı. 

adana tüyap gayrimenkul fuarı 2016 Haberi

adana tüyap gayrimenkul fuarı 2016

Burak İnceoğlu, sektörün, ülke içindeki stratejik yatırımlardan bir ve 200'e yalan yan sektörüyle ülkenin büyümesinde büyük rol oynadığım belirterek, "Aynı zamanda konut başta olmak üzere, okul, fabrika, hastane gibi her türlü bina ile yol, köprü, baraj gibi her türlü altyapı hizmetlerini de içermektedir" dedi. 


Burak İnceoğlu, Türk inşaat sektörünün her ne kadar son 40 yılda yurtdışı pazarlarda yükselen bir grafik çizse de, sektörün kendini geliştireceği yönler ve korunması gereken dış etmenlerin her daim bulunduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "İşte bu açılardan değerlendirildiğinde fuarların önemi bir kez daha karşımıza çıkmaktadır. İş fuarlarının önemi her yönde olduğu gibi ilerleme, gelişim ve inovasyon süreçlerinde de yadsınamaz düzeyde." 


Hedef pazar ülkeleri bir araya getireceğiz 

Burak İnceoğlu, 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek 10. Yapı malzemeleri,...