01 / 05 / 2024

Adana Venüs Panorama Evleri teslim tarihi

Adana Venüs Panorama Evleri teslim tarihi

Adana Venüs Panorama Evleri projesinde fiyatlar 225 bin liradan başlıyor. Adana Çukurova'da yer alan Venüs Panorama Evleri projesi bu yıl ortasında teslim edilecek...

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Deprem uzmanından son dakika Adana uyarısı: Gelecek önemli deprem Adana'yı vuracak! 

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji ve Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Adana ve Edirne'ye dikkat çekti. İşte Yılmaz'ın o korkutan açıklamaları...

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

Adanalı depremzedeler için ilk aşamada 2 bin 200 konut geliyor!

Adana Valisi Süleyman Elban, 6 Şubat depreminden etkilenen kentin depremzedeler için 2 bin 200 konut yapmayı planladığını söyledi. 

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Umut Doğan tarafından kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

Venüs Orman Ürünleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Orman Ürünleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mohammad Hadıd tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31502 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Ali Bostancı ve Serkan Akturan ortaklığında kuruldu.

Adana Tepebağ'da binalar restore edilecek!

Adana Valisi Süleyman Elban, Antik Tepebağ'ın ruhunun yüksek yeni binalarda olmadığını, şehrin yeniden konumlandırılması gerektiğini söyledi. Elban, Tepebağ'da "Bir plana ve bir felsefeye uygun restore edilmesi ve cephe iyileştirilmesi yapılması gerekiyor" dedi.

Adana Venüs Panorama Evleri teslim tarihi Haberi

Adana Venüs Panorama Evleri teslim tarihi


Venüs Panorama Evleri projesi Pırlanta Erciyes tarafından Adana Çukurova'da yükseliyor. Venüs Panorama Evleri Adana projesi 24 katlı iki kule olarak tasarlandı.


122 adet daireden meydana gelen Venüs Panorama Evleri projesi 7 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Venüs Panorama Evleri projesinde banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor.



Adana Venüs Panorama Evleri teslim tarihi!


Adana Venüs Panorama Evleri teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Venüs Panorama Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Projede fiyatlar 225 bin liradan başlıyor.


Venüs Panorama Evleri Adana'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. Venüs Panorama Evleri'nde konutların büyüklükleri 95 metrekar eile 220 metrekare arasında değişiyor.




Adres : Hilmi Kürklü Bulvarı. 84194 Sok. (Ahmet Kurttepeli Lisesi Yanı) Çukurova/Adana



Tel : 444...