30 / 07 / 2024

adana yeğenağa sokak sağlıklaştırma projesi

adana yeğenağa sokak sağlıklaştırma projesi

Şehrin tarihi kimliğinin korunması amacıyla tarihi değeri olan yapıların aslına uygun olarak restore edilmesi konusunda büyük bir atağa geçen Adana Büyükşehir Belediyesi, son dönemde önemli projeleri hayata geçiriyor...

Antalya Konyaaltı'nda 352 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkan daireyi görenler inanamadı: 'Otel satıyor sandım'

Tatilcilerin gözdesi Antalya Konyaaltı'nda 352 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkan daireyi görenler inanamadı. 8 oda 2 salon olarak tasarlanan konut denize sıfır konumda. 

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Migros'ta toz şeker 149 TL'ye, ayçiçek yağı 176 TL'ye salça 79 TL'ye düştü!

Migros haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta toz şeker 149 TL'ye, ayçiçek yağı 176 TL'ye salça 79 TL'ye düştü.

ŞOK Market'te Ufo ısıtıcı 2 bin 699 TL'ye, şemsiye 139 TL'ye satışa çıkarılacak! ŞOK 21 Ekim kataloğu

ŞOK Market 21-24 Ekim tarihleri arasında geçerli satışa çıkarılacak aktüel ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta birçok ürün uygun fiyata satışa çıkarılacak. ŞOK Market'te Ufo ısıtıcı 2 bin 699 TL'ye, şemsiye 139 TL'ye satışa çıkarılacak! ŞOK 21 Ekim kataloğu...

BİM'de 10 adet kase 9 TL'ye, 6 adet kapaklı aşure kabı 13 TL'ye, aşurelik buğday 14 TL'ye düştü!

BİM'in 18 Temmuz 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda 10 adet kase 9 TL'ye, kapaklı aşure kabı 13 TL'ye, aşurelik buğday 14 TL'ye düştü.

Mercedes 1920 TL'ye mi  Satılıyor? İkinci El Araç Fiyatlarındaki Şaşırtıcı Değişiklik Hakkında Son Karar!

Dev otomotiv markası olan Mercedes modeli 1920 TL'ye satışa sunuldu. İkinci el araçlara gelen karar sonrasında bu satış fiyatı adeta hayrete düşürdü. İşte 1920 TL'ye satışa sunulan Mercedes modeli hakkında tüm detaylar... 

BİM'de 8 parça çelik tencere seti 1.249 TL, kasap bıçağı, et kesme bıçağı 34,50 TL'ye düştü! 

BİM 16 Haziran 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda, 8 parça çelik tencere seti 1.249 TL, kasap bıçağı, et kesme bıçağı 34,50 TL'ye satışa sunulacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Milli Emlak'tan Haziran 2023 müjdesi geldi! 5 bin TL'ye satışa çıkan bu araziyi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan Haziran 2023 müjdesi geldi... 5 bin TL'ye satışa çıkan bu araziyi sakın kaçırmayın...

Garip adası 950 milyon TL'ye satılığa çıktı!

Fi Yapı, son dakika açıklamasıyla Garip Adası'nın satılığa çıkarıldığını duyurdu. Fikret İnan imzası taşıyan açıklamada, adanın 950 milyon TL'ye satışa sunulduğu açıklandı. İşte şirket tarafından yapılan o açıklama...

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 kentsel dönüşüm konutu!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut inşa edecek.

Dolar ne olacak? Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada açıkladı!

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, 2022 için dolar kuru tahminini resmen açıkladı. Ekonomist Atilla Yeşilada yaptığı açıklamada enflasyon ve devalüasyona da dikkat çekti.

adana yeğenağa sokak sağlıklaştırma projesi Haberi

adana yeğenağa sokak sağlıklaştırma projesi


Adana Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi kimliğinin korunması ve ortaya çıkarılması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 


Tarihi değeri olan yapıların aslına uygun olarak restore edilmesi konusunda büyük bir atağa geçen Büyükşehir Belediyesi, son dönemde önemli projeleri hayata geçiriyor. Bunların başında Ali Münif Yeğenağa Sokak Sağlıklaştırması Projesi geliyor. Uygulamaya konulan proje kapsamında Büyüksaat, Ulucami, Taş Mağaza, Kapalı Çarşı, Arasta gibi tescilli kültür varlıklarının bulunduğu Ali Münif Yeğenağa Caddesi’nde çalışmalar yoğun olarak sürdürülüyor. Bütün bu çalışmalar kapsamında Adana’nın simgesi durumundaki Büyüksaat’in de aslına uygun hale getirilmesi planlandı. Orijinalinde üstünde kubbe olan Büyüksaatin, kulesi, taş ve yüzey temizlik çalışması yapıldı. Bölgedeki çalışmalarda Adana İl Özel İdaresi’nin yapması gereken maddi desteği vermemesi nedeniyle gecikmeler yaşandığı belirtildi.


Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’nın çok zengin bir tarihi...