04 / 05 / 2024

Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi

Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi

Toplam 5 blok halinde inşa edilen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesinde konut, iş merkezi ve mağazalar yer alıyor.

Aykal Nirvana'da yaşam Eylül 2023'te başlıyor!

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşam 2023 Eylül'de başlayacak. İşte projenin detayları...

Adana'da depremzedeler için kurulan 514 konteynerde yaşam başladı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde kurulan, içinde lavabo, duş, mutfak, buzdolabı, ocak ve termosifonun yer aldığı 514 konteynerde yaşam başladı...

Adana'da inşaattan düşen kişi yaşamını yitirdi!

merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde inşaat halindeki binadan düşen kişi yaşamını yitirdi.

Adana'da tarım işçileri için Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Adana'da mevsimlik tarım işçileri için "Yaşam Merkezi" hayata geçiriliyor. Merkez tamamlanma aşamasına geldi.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi ayrıcalıklı yaşam vadediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi...

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Konut değil, yaşam alanları inşa edilmeli!

Adana Bölge Gazetesi yazarı Semir Sümbul yazında "Konut değil, yaşam alanları da inşa edilmeli" konusuna değildi. İşte o yazı

Adana Yaşam Residence satılık!

Adana Yaşam Residence satılık 4+1 dairelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor. Kayabey İnşaat'ın hayata geçirdiği Yaşam Residence'ta banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Mimarlar Kentlerimizin Yaşam Kalitesi panelinde buluştu!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi’nin “Kentlerimizin Yaşam Kalitesi ve Adana” konulu panel yapıldı. Dünyada ve Türkiye’de kent yaşam kalitesinin tartışıldığı panele belediye başkanlarının katılmaması damgasını vurdu.

Adana Yenikent nerede?

187 konut ve 39 ofisten meydana gelen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi Ziyapaşa Bulvarı'nda yükseliyor. Peki, Adana Yenikent nerede?

Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi geliyor!

Toplam 5 blok halinde inşa edilen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesinde konut, iş merkezi ve mağazalar yer alıyor.

Adana Dreampark'da yaşam başlıyor!

Yapı sektöründe geçirdiği 35 yılda, hepsi birbirinden prestijli binlerce konut ile altyapı ve üstyapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da standartları yükselterek gerçekleştirdiği Dreampark'da yaşam başlıyor.

Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi Haberi

Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi

Yıldırım Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesinde konut, iş merkezi ve mağazalar yer alıyor.


Projede 5 bloğun 4'ünde konut, birinde ise ofis alanları mevcut.  Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi'nde 5 blokta 187 konut ve 39 ofis bulunuyor. 


Sabuncu Yenikent projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 71 metrekareden başlayıp 243 metrekareye kadar yükseliyor. 


Yenikent İş Merkezi kapsamında 39 adet ofis bulunuyor. Ofislerin büyüklükleri 114 metrekareden başlangıç gösteriyor. 


32 bin 628 metrekarelik arsa üzerine kurulan proje Ziyapaşa Bulvarı'nda yükseliyor. Proje kapsamında, yer altı ve üstü otoparkı, özel peyzaj, su ve çevre düzenlemesine yer veriliyor.


Teslimlerinin Temmuz 2017'de yapılması planlanan Sabuncu Yenikent projesinde kişiye...