07 / 07 / 2024

Adana Yüreğir dönüşüm

Adana Yüreğir dönüşüm

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede yapılan kentsel dönüşümden tutun da sosyal belediyeciliğe kadar bu zamana kadar yaptıkları hizmetleri Haber Müdürümüz Serden Çevik'e anlattı.

Adana Yüreğir'de dönüşüm hız kesmiyor!

Adana Yüreğir Belediyesi'nin 9 ayrı bölgede sürdürdüğü 'Kentsel Dönüşüm' hamlesi hız kesmeden devam ediyor. Çevre Şehircilik Bakanlığı, inşaat yapım izni alındı.

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi "Ihlamur Konakları" hayata geçiyor!

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Ihlamur Konakları" projesi hayata geçiriliyor. Bugüne kadar 15 kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdiklerini belirten Beyaz Group Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Beyaz ST İnşaat Yapı & Malzeme dergisine yorumlar yaptı.

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi için start verildi! Ihlamur Konakları ön talep topluyor!

Büyükçekmece’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olarak planlanan Ihlamur Konakları projesi hayata geçiyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

Adana Yüreğir dönüşüm Haberi

Adana Yüreğir dönüşüm



Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede yapılan kentsel dönüşümden tutun da sosyal belediyeciliğe kadar bu zamana kadar yaptıkları hizmetleri Haber Müdürümüz Serden Çevik'e anlattı.


HIZLA BAŞLADIK


Kentsel dönüşüme çok önem verdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Aralarından sadece Seyhan Nehri geçmesine rağmen Seyhan, Çukurova ve Yüreğir arasında çok büyük gelişmişlik farkı bulunduğu İlçemizde 60.993 adet bina, 141.897 adet konut (bağımsız bölüm), 17.000 adet işyeri bulunmakta. Yüreğir İlçesi ruhsatsız yapıların en yoğun olduğu ilçemiz. Yüreğir'de kent yaşamına uygun projeler üreterek, yaşam kalitesini yükseltmeyi ve bölgeyi çağdaş görünümlü bir kent durumuna getirmeyi hedeflemiş olup, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızla başlattık. Anlayacağınız ilçemiz hızla bir dönüşüm yaşıyor" dedi.



VATANDAŞA GİDİYORUZ
 


Yüreğir'de başlattıkları kentsel dönüşüm hamlesini anlatan Başkan Mahmut Çelikcan, bunu yaparken vatandaşın önüne somut bilgilerle gittiklerini...