16 / 05 / 2024

adanada dev demir kapı

adanada dev demir kapı

Hatay' ın İskenderun İlçesi' nde soğuk demirci Salahattin Çapar, Adana'da açılan İnşaat Fuarı' nda sergilemek için 8.5 metre yüksekliğinde, 7 ton ağırlığında kapı imal etti...

Hurda fiyatlarına dev zam! Demir ve bakır hurda bugün kaç TL oldu? 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

İnşaat malzeme fiyatları düşüşe geçti! Demir fiyatlarında dev indirim! İşte 1 ton demirin fiyatı...

İnşaat malzeme fiyatlarında beklenen indirim haberleri gelmeye başladı. İnşaat demir fiyatları gerilemeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç lira?

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Gelen indirimler sonrası düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. İnşaat demir fiyatları gelen zamlar karşısında adeta fırlarken, güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2023 demir fiyatları.

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?

Son zamanlarda inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları, Ticaret Bakanlığı'nın merceğine girdi. Bakanlık denetimlerin artırılıp yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. İnşaat malzemeleri tarafından ilk adım demirden geldi. Demir fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düşüşe geçti.

Demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar adeta dudak uçuklattı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Dün gelen zamdan sonra bugün demirin tonuna bir zam daha geldi. Zamlar sonrası demir fiyatları adeta dudak uçuklattı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile hurda fiyatlarına dev zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuzda en altın çağını yaşadı. Demir cevheri vadeli fiyatlarının artması hurda fiyatlarını da etkiledi. Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dev indirim geldi. Son günlerde demir fiyatlarına peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları bugün ne kadar? 15 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 5 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan kabine sonrası, dolar/TL kuru rekor kırdı. Yükselen dolar kuru demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 5 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. Demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları yerle bir oldu! 26 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'deki talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının gerilemesine neden olurken, yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarıı etkiledi. Hurda fiyatlarına dev indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları yerle bir oldu. 26 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Fiyatlar resmen yerle bir oldu! 4 Mayıs 2023 demir fiyatları

İnşaat sektöründe demire son dönemlerde peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 200 liralık indirimin ardından bugün de demir fiyatlarına dev indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Yer yerinden oynadı! Hurda fiyatları ne kadar? 28 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri fiyatlarını baskılaması ve bakır fiyatlarının son zamanların en sert düşüşüne hazırkanması hurda fiyatlarını da vurdu. Hurda fiyatlarına dev indirim! Yer yerinden oynadı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

adanada dev demir kapı Haberi

adanada dev demir kapı


Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde soğuk demirci Salahattin Çapar, Adana'da açılan İnşaat Fuarı'nda sergilemek için 8.5 metre yüksekliğinde, 7 ton ağırlığında kapı imal etti.


Tüyap Fuar alanında açılan Adana İnşaat Fuarı'nda sergilenen kapı hakkında bilgi vere Salahattin Çapar, kapının 250 bin liraya mal olduğunu ve 8 usta tarafından 7 aylık çalışma sonucu üretildiğini söyledi.


Kapının üzerindeki motiflerin kendi çizimleri olduğunu belirten Çapar, ''Bu tip kapılar ömürlüktür. Bizim bu yaptığımız kapı 300-400 sene dayanacak güçtedir. Bu kapı, bu kadar büyük olmasına rağmen bir çocuk tarafından dahi açılıp kapatılabilir. Kapının imalatı kadar, montajı ve açılıp kapanması da önemlidir.'' dedi.


Çapar, isteğe bağlı olarak bu tür kapılar üretebileceğini ifade etti.



İskenderun...