02 / 05 / 2024

adanada hurdacı

adanada hurdacı

Ülke ekonomisine katkı sağlayan hurdacı esnafı, Adana'da 250 dönüm arazi üstüne kurulan hurdacılar sitesine taşınacak. Adana Makine Aksamı ve Hurdacılar Odası Başkanı Kemal Deniz, hurdacı esnafının ekonomiye ve çevreye sağladığı katkıları anlattı

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Hurdacılar gramını 1650 TL’den satıyor! İşte çöpe atılan servet değerinde olan o şey...

Hurdacıların gramını 1650 TL'ye sattığı şey gündem oldu. Kullanılmadığı için çöp değerinde olan o şey artık bir servet. Altın değerinde olan o eşyayı çöpe atan pişman oluyor. Bu eşya herkes tarafından merak edildi. Hurdacıların servet kazandığı o eşya açıklandı. İşte detaylar...

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

Evinizde servet var ama farkında değilsiniz! Sakın çöpe atmayın!

Evinizde servet bulunuyor olabilir. Hurdacılar bunun peşinde sakın bunları çöpe atmayın. İşte detaylar!

Besici çileden çıktı! Hayvanlarını satıp bakın hangi mesleğe yöneldi

Üretim aşamasındaki maliyet ve giderlere gelen zamlar neticesinde işin işinden çıkamayan bazı besiciler, elleridneki hayvanları satarak hurdacılık yaptırmaya başladığını söyledi. Yem bile almakta zorlandığını söyleyen Besiciler, “Süte 1 TL zam gelmeden yeme 2 TL zam geliyor” dedi.

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Eksik tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Pamuk tarafından kuruldu.

Karşıyaka’da yıkım operasyonu!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler’de hurdacılar tarafından kurulan baraka ve çadırları kaldırarak bölgenin önemli bir sorununu çözüyor.

Hasarlı binadaki balkon demirlerini sökerken aşağı düşen hurdacı hayatını kaybetti! 

Malatya'da meydana gelen depremde hasar alan bir binanın balkonundaki demirleri söken hurdacı, dengesini kaybederek dördüncü katttan düştü...

İdealist Kimya Metal İnşaat Nakliyat Hurdacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdealist Kimya Metal İnşaat Nakliyat Hurdacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necip Algür tarafından kuruldu. 

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

adanada hurdacı Haberi

adanada hurdacı

Ülke ekonomisine katkı sağlayan hurdacı esnafı, Adana'da 250 dönüm arazi üstüne kurulan hurdacılar sitesine taşınacak.

Adana Makine Aksamı ve Hurdacılar Odası Başkanı Kemal Deniz, yaptığı açıklamada, hurdacı esnafının ekonomiye ve çevreye sağladığı katkıları anlattı.

Demirden metale, kağıttan alüminyuma kadar yaklaşık 40 farklı kalemde atık topladıklarını belirten Deniz, hem çevreyi koruduklarını hem de geri dönüşüm sağlayarak birçok firmanın ham madde ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

Ekonomiye önemli katkısı olması rağmen  hurdacı esnafının çeşitli illerde uygun bir sitesinin olmaması nedeniyle sıkıntı yaşadığını anlatan Deniz, kendilerini bu sorunu çözmek için adım attıklarını kaydetti.

2009 yılının şubat ayında kendilerine gösterilen araziye Hurdacılar Sitesi inşaatı yapmaya başladıklarını anlatan Deniz, şöyle devam etti:

"250 dönüm arazi üstüne her biri bin metrekare olan 159 dükkan inşa ettik. Kendi öz kaynaklarımız ile bu yatırımı...