08 / 05 / 2024

Adanada Mensa İplik Fabrikası icradan

Adanada Mensa İplik Fabrikası icradan

Adana Seyhan'da bulunan Mensa İplik Fabrikası'na ait 5 fabrika, Adana 2. İcra Dairesi tarafından 14 Mayıs 2015 günü saat 10:00 ile 11:30 arası ihale ediliyor.

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait olan Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satılıyor. Peki dairenin büyüklüğü ne kadar? 

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Mensa Mimarlık İnşaat Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mensa Mimarlık İnşaat Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mengir tarafından kuruldu.

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Muhammet Uygun tarafından kuruldu.

Gaziantep Akteks İplik Fabrikası 65.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehirkamil ilçesi, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Akteks İplik Fabrikasını 65 milyon 126 bin 227 TL'ye icradan satıyor...

AKTEKS Akrilik İplik'in 4 fabrikası ve 4 arsası icradan satılıyor!

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen AKTEKS Akrilik İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş, kısa sürede tekstilde Türkiye'nin lider firmalarından oldu. Gaziantep İcra Dairesi tarafından şirketin 4 fabrikasıyla, bu fabrikalara ait makineler ve 4 arsa için satış kararı alındı. 

SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş iflas etti!

Kervansaray Yatırım Holding, Danış Turizm ve İnşaat A.Ş. ile iştiraki SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan "Gayrimenkul Satış Vaadi" sözleşmesinden kaynaklı hukuki süreç hakkında açıklama yaptı...

Gala Modern 2018'in ana sponsoru Ege Yapı!

Ege Yapı, 14 Aralık Cuma günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda düzenlenecek Gala Modern’e ana sponsor olarak destek veriyor...

Ege Yapı Beyoğlu projesine onay!

Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisi Ege Yapı imzası ile projelendiriliyor. Söz konusu alanın imar planı değişikliği İBB'de kabul edildi..

Hasköy Yün İplik Fabrikası AVM oluyor!

Hasköy’de bulunan 66 yıllık Yün İplik Fabrikası’nın yerine AVM ve konut projesi geliyor. Son dönemde bir çok sanatsal etkinliğe de ev sahipliği yapan fabrika arazisi için hazırlanan imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

Mensa Gayrimenkul nerede proje yapacak?

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş faaliyet planlarını açıkladı. 

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

Adanada Mensa İplik Fabrikası icradan Haberi

Adanada Mensa İplik Fabrikası icradan

Adana Seyhan'da bulunan Mensa İplik Fabrikası'na ait 5 fabrika, Adana 2. İcra Dairesi tarafından 173 milyon 872 bin 155 TL'ye satışa çıkarılıyor.



İhale açık artırma usulüyle Adana Ek 2 Adliye Hizmet Binası satış odasında yapılacaktır. Taşınmazların Adana Seyhan ilçesi, Yolgeçen mahallesinde farklı parsellerde olduğu görülüyor. Fabrikaların genel özellikleri;


88 parsel üzerindeki 1. fabrika;


75.607 metrekare yüzölçümüne sahip olarak Mensa Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş'ne ait iplik ve enerji üretim tesisleri içerisinde, çevre duvarlarının muhtelif kısımlarında 3 adet bekçi kulübesi, 2 adet trafo binası, tesis içerisinde basketbol sahası, kompresör binası, pazarlama binası, itfaiye binası, fabrika binaları, idare binası, yönetim binası, sundurma olarak kullanılan yapılar, yüzme havuzu, beton saha, bahçe duvarı bulunuyor. 



276 parsel üzerindeki 2. fabrika;


29.941 metrekare yüzölçümüne sahip dokuma boya baskı apre fabrikası,...