17 / 05 / 2024

Adanalı turizmciler fuara katılıyor

Adanalı turizmciler fuara katılıyor

Adanalı bir grup turizm sektörü temsilcisi, Gaziantep'te açılan "Ortadoğu Turizm Fuarı'na giderek standları gezdi. Adana Ticaret Odası (ATO) Meclisi üyesi ve Turizm Meslek Komitesi Üyesi Ayhan Şirin, fuar açılışına katıldı.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Konaklamada yeni dönem başlıyor! Turizmciler "ertelensin" diyor! İşte Bakan'dan gelen ilginç yanıt...

1 Nisan 2020’de yürürlüğe gireceği açıklanan Konaklama Vergisi pandemi nedeniyle önce 2021’e sonra da 1 Ocak 2023’e ertelenmişti. Bu durumda vergili konaklama dönemi 1 Ocak’ta başlıyor ancak turizmciler bir erteleme daha istiyor. Bakan Ersoy'un konuyla ilgili taleplere verdiği yanıt sektörün umutlar

Sinop'ta turizmciler yeni imar planını bekliyor! 

Yıllık 1 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan Sinop'ta turizmciler yeni hazırlanacak imar planını bekliyor.

Turizmciler imar barışında taksit istiyor!

İmar barışından yararlanma süresinde sonlara gelinirken turizmciler yapılacak ödemenin taksitlendirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvurdu.

Adanalılar Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan metro jesti bekliyor!

Adanalı vatandaşlar Adana metrosunun (Hafif Raylı Sistem), Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devrinin gerçekleştirilmesini istiyor.

Bodrum'da turizmciler otel projeleri için yarışa girdi!

YATIRIMCILAR Bodrum’un geleceğine güveniyor. İstanbul’un önemli müteahhitleri konut projelerini ardı ardına açıklarken, turizmciler de otel yarışına girdi.

Soner Çetin'den Adanalı müteahhitlere uyarı!

Kentsel dönüşümde önceliğin Adanalı müteahhitlerde olduğunu söyleyen Akamder Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kentsel dönüşümü TOKİ haricinde, müteahhitlerinde yapması gereğini dile getirildi.

İZWOOD 2017'ye Fuara Peli Parke’de katıldı!

İzmir’de gerçekleşen İZWOOD 2017 Fuarı 8-12 Nisan tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlendi. Fuara Peli Parke’de katılım gösterdi.

Eston Şehir'den fuara özel yüzde 15 indirim!

Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden ESTON ŞEHİR Cityscape’te yoğun ilgi görüyor. Polatyol, Eston Şehir Mahallem projesinde peşin alımlarda fuara özel yüzde 15 indirim fırsatıyla yoğun ilgi görüyor.

Turizmciler Kayseri'de buluştu!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilimizde bulunan yabancı turizmciler Kayseri’deki ikinci günlerinde Talas ve Erciyes’in güzelliğinde buluştu.

Mersin'de turizmciler yaz sezonunda umutlu!

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Öztop: "Sert geçen kışın ardından yaz sezonunun turizmciler için bereketli geçmesini umut ediyoruz"

Turizmciler Kuşadası'nda buluştu!

Aydın Turizm Koordinasyon Kurulu toplantısı Kuşadası'nda yapıldı. Turizmciler toplantıda en çok, yol çalışmaları ve turizm alanlarına giden yolların kötü olmasından dolayı duydukları rahatsızlıkları dile getirdi.

Marmaris'teki turizmciler sezona hazır!

Türkiyede turizmin önde gelen merkezlerinden Marmaris'teki turizmciler, yeni sezon öncesi rezarvasyon düşüklüğünden endişe etmeye başladı.

Adanalı turizmciler fuara katılıyor Haberi

Adanalı turizmciler fuara katılıyor

Adanalı bir grup turizm sektörü temsilcisi, Gaziantep'te açılan "Ortadoğu Turizm Fuarı'na giderek standları gezdi.  Adana Ticaret Odası (ATO) Meclisi üyesi ve Turizm Meslek Komitesi Üyesi Ayhan Şirin, Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Murat Şirin, "Ortadoğu Turizm Fuarı"nın açılışına katıldı.  Fuar Alanı'nda oluşturulan standları gezen Adanalı turizmciler, fuara katılan acenteların yetkilileri ile Adana'yı da tur programı kapsamına almaları yönünde görüşmeler yaptılar.  Adanal ı turizmciler, stand açan Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün standını da ziyaret ettiler.  İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari ile sohbet eden Adanalı turizmciler, Tari ile turizm alanında Adana'ya neler yapılması konusunda görüş alışverişinde bulundular.  Bu arada, Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Özuslu...