25 / 07 / 2024

adanuspark özellikleri

adanuspark özellikleri

Çukurova Gayrimenkul'ün İstanbul'daki ilk projesi AdanusPark'taki satışların yüzde 70'i tamamlandı. Son kalan dairelerin fiyatları ise 249 bin TL'den başlıyor. AdanusPark, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim konumda

Beş çekmeceli Uğur Derin Dondurucu kaç TL? Özellikleri neler?  10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilen Uğur marka derin dondurucu, tüm yıl boyunca taze gıdalar tüketme olanağı veriyor. Peki beş çekmeceli Uğur derin dondurucu kaç TL? Başka hangi özellikleri var?

Samsung Galaxy S22 indirime girdi! Samsung Galaxy S22 özellikleri neler? 10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gece çekimlerini de hareketli çekimleri de mükemmel yapan Samsung Galaxy S22, AMOLED ekranıyla parlak gün ışığında da net görüntü sağlıyor. Peki Samsung Galaxy S22’nin başka hangi özellikleri var? Fiyatı kaç TL? Samsung Galaxy S22 indirime girdi mi? İşte detaylar…

Samsung Bulaşık Makinesi'nde indirim fırsatı! Bulaşık makinesi özellikleri neler? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfaktaki günlük temizlik ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olan Samsung bulaşık makinesi, teknik özellikleri ve farklı yıkama programları ile dikkat çeker. Bulaşık makinesinde büyük LED ekran, ayarlanabilir yükseklik platformu ve yarım yük kapasitesi ile mevcuttur.

BMW'nin M modelleri ve Türkiye'de olmayan canavarı XMîn özellikleri nedir? İşte 2023 08 Şubat fiyat listesi

Henüz Türkiye'de satışta olmayan BMW'nin XM modeli için aracın özellikleri merak ediliyor. BMW'nin M serisinin 2023 fiyat listesini bu haberde okuyacaksınız. Peki BMW M serisinin 2023 fiyat listesi nedir?

Çayseverler için Arzum Çay Makinesi 1.099 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bu haber çay makinesi arayanları yakından ilgilendiriyor. Arzum çay makinesi paslanmaz çelik tasarımı, emniyet sistemi ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Peki bu çay makinesine en ucuza nerden sahip olabilirsiniz? işte haberin detayları..

Bosch Bulaşık Makinesi Inox Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım daha hijyenik olsun diyenler için Bosch , Akıllı su yönetim sistemi ,uzaktan takip özelliği ve ekstra hijyen fonksiyonuna sahip teknolojik yenilikleri ile karşımıza çıkıyor. İşte 5 programlı 13 kişilik bulaşık makinesinin özellikleri ve fiyat listesi.

Hız delisi BMW i7'nin özellikleri ve fiyatı nedir? İşte amiral gemisi BMW İ7 2023 07 Şubat fiyat listesi 

4,1 saniyede 60 mil hıza ulaşacağınız adeta hızı iliklerinizde hissedeceğiniz BMW İ7 hızı kadar konforu ile de ön plana çıkıyor. Bir sedan için harika yol tutuşa sahip BMW i7 modeli ile elektrikli araç piyasasında el ile gösteriliyor. peki  BMW i7'nin özellikleri ve fiyatı nedir? İşte 2023 Şubat ayı

Arçelik  Kurutma Makinesi 14.549 TL! Özellikleri neler? En uyun fiyata nerden alınır? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi arayışı içinde olanlar için Arçelik, ısı pompalı kurutma makinelerinde yer alan otomatik kırışık önleme fonksiyonu, akıllı nem sensörü gibi özellikleri ile ön plana çıkıyor. İşte kurutma makinesi hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

Philips Buhar Kazanlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Giysiler üzerindeki kırışıklıkların giderilmesinde ütü teknolojisine sahip Philips ,otomatik kapanma, güvenli taşıma kilidi, etkili kireç temizleme özellikleri ile ilgi odağı haline geliyor. İşte buhar kazanlı ütü hakkında bilmeniz gerekenler..

Poco X5 Tanıtıldı! Özellikleri hayran bıraktı! 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Xiaomi, Poco X5 ve Poco X5 Pro akıllı telefonlarını duyurdu. İşte Poco X5 modellerinin özellikleri ve fiyatlandırma detayları...

Vestel Nefes Inventer Klima Kaç TL ! Özellikleri neler? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Evinin havasını düşünenler için Vestel; Hava temizleme işlevi, alerjen filtresi ve nem alma fonksiyonları ile havayı temizleyen klimayı tüketicisinin beğenisine sundu. Üstün performans özellikleri ile dikkat çeken Vestel klima 6 Şubat  2023 fiyat listesi

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerin kırışıklığından dert yananlar için Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Otomatik kapanma özelliği  ile çokça tercih edilen Goldmaster ütünün işte merak edilen özellikleri. 

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli mutfak aletleri alanında öncü markalar arasında yer alan Tefal kahve makineleri fincan kapasitesi ve çalışma gücü yönünden farklılık gösteriyor. Tefal  kahve makinesi teknik özellikleri ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

adanuspark özellikleri Haberi

adanuspark özellikleri



Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen AdanusPark projesinde yaklaşık altı ay önce yaşam başladı. İçerisinde 180 dairenin yer aldığı projede satışların yüzde 70'i tamamlandı. Projede açık yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, hobi salonu, basketbol sahası, çocuk parkı, yüzde 84'ü yeşil alan, yürüyüş parkuru güneşlenme terası, kapalı otopark ve güvenlik yer alıyor. 19 ve dokuz katlı üç blokta 180 konutun yer aldığı AdanusPark'ta, daireler 73 ile 287 metrekare arasında değişiyor.


Çukurova Gayrimenkul İstanbul'daki ikinci projesi Çukurova Tower için start verdi. Kartal'da yer alan ve hafriyat çalışmaları devam eden projede, satışlar Eylül ayında başlayacak. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, AdanusPark'ta gelinen son durumu ve yeni projeleri Çukurova Tower'ı anlattı.


Çukurova Gayrimenkul hakkında bilgi verir misiniz?


1993 yılında bir aile şirketi olarak kurulan...