18 / 05 / 2024

Adapazarı Belediyesinde gayrimenkul dolandırıcılığı soruşturması

Adapazarı Belediyesinde gayrimenkul dolandırıcılığı soruşturması

Adapazarı Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Kadir Ç. sahte encümen kararları ile belediye arsalarını onlarca vatandaşa sattı. Kadir Ç. dolandırdığı 3 milyon lira ile İngiltere’ye kaçtı. Savcılık hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

Sakarya'da 19.5 milyon TL'ye 10 yıllığında kiralık gayrimenkul!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya veriyor.

Sakarya Büyükşehir'den 16.6 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan 16 gayrimenkulü 16 milyon 611 bin 920 TL'ye satıyor...

Halk GYO, Adapazarı Belediye Binası'nı 10 milyon TL'ye satın aldı!

Halk GYO, Adapazarı Belediyesi mülkiyetinde bulunan Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 78 Ada 233 nolu parselde kayıtlı ana gayrimenkulün zemin ve 1. normal katındaki 3 no'lu bağımsız bölümü 10 milyon TL bedelle satın aldı. 

Halk GYO Adapazarı binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Adapazarı Binası 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Halk GYO Adapazarı binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adapazarı binası 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Sakarya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, İzmit Caddesi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Halk GYO Adapazarı binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adapazarı binasının 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Adapazarı Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Adapazarı Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 803 bin 67 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Halk GYO Sakarya Adapazarı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Sakarya Adapazarı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Adapazarı'nda gayrimenkul dolandırıcılığı!

Adapazarı Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Kadir Ç. sahte encümen kararları ile belediye arsalarını onlarca vatandaşa sattı. Kadir Ç. dolandırdığı 3 milyon lira ile İngiltere’ye kaçtı. Savcılık hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Adapazarı Belediyesinde gayrimenkul dolandırıcılığı soruşturması Haberi

Adapazarı Belediyesinde gayrimenkul dolandırıcılığı soruşturması

4 yıl önce polis memuru iken AKP'li bir milletvekilinin referansı ile Adapazarı Belediyesi'ne Dış İlişkiler Müdürü olan Kadir Ç. Sülün Osman'ı aratmadı. Uyanık Müdür, Adapazarı, Sapanca ve Bağcılar Belediyesi'ne ait arsaları sahte encümen kararları ile yatırım yapmak isteyen kişilere metrekaresi 80-100 liradan sattı.


SAHTE İMZA ATTI

Kadir Ç., uydurduğu “hayali” projeler ile çok sayıda kişiyi çarptı. “Bu bölge turizme açılacak” ve “Sapanca milli parktan çıkartılıyor” gibi yalanlarla insanları kandıran Kadir Ç. sahte kararlara belediye başkanları adına imza da attı.


Sahte belediye encümen kararları üzerinden yapılan müthiş dolandırıcılık Adapazarı Belediyesi'ne yapılan ihbarla ortaya çıkartıldı. C, mağdur vatandaşların bilgisine başvurdu. Başaran, dolandırıcılık olayına aracılık eden kişileri tespit etmeye çalışıyor.


Savcılık soruşturmasında 3 milyon lira yurt dışına kaçtığı anlaşılan Kadir Ç.'nin yakalanması için Emniyet Genel Müdürlüğü...