04 / 05 / 2024

Adapazarı Uzunçarşı

Adapazarı Uzunçarşı

Adapazarı’nın simgesi haline gelen ve bugüne kadar 5 büyük deprem atlatan 150 yıllık Uzunçarşı'nın kurtarılması amacıyla kentsel tasarım projesi hazırlandı. Kaçak bölümler yıkılarak, çarşı 150 yıl önceki haline getirilecek.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Arçelik 2171 JEB No Frost 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Arçelik No Frost Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ile hızlı dondurma ve hızlı soğutucu özelliklerini kullanarak gıdaları uzun süre muhafaza eder. 

Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu'da indirim fırsatı! 15 Mart'a kadar aldın aldın! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 2781 EB Çekmeceli Derin Dondurucu, 8 çekmecesi, geniş iç hacmi ve 4 mevsim mutfağınızda tazeliği koruyan No Frost teknoloji sistemi ile uzun ömürlü kullanım sunuyor. 

Hızlı dondurma teknolojisine sahip Arçelik buzdolabı gıdalarınızı aylarca muhafaza etsin! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yiyeceklerim uzun süre buzdolabında bozulmadan kalsın diyenler için Arçelik, koku önleme sistemi ve gıdaları  gün ışığından korumak için gelişmiş teknolojisiyle buzdolabı arayışı içinde olanların karşısına çıkıyor. 

Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

'Yeni Nesil İkili Soğutma Teknolojisi AeroFresh' ile öne çıkan Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı, daha az nem kaybı, daha uzun süre tazelik sunuyor. Peki Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne?

Microsoft'un Ceo'sundan başarı için tavsiyeler!

Bir çok insan hayatında başarılı olmanın yollarını arıyor. Peki uzun vadede başarılı olmak için neler yapılması gerekiyor? Microsoft'un Ceo'su Satya Nadella, bir işte başarılı olmak için yapılması gerekenleri anlatıyor. İşte detaylar...

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Arıçam Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Arıçam Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Uzun tarafından kuruldu. 

Sakarya Tarihi Uzunçarşı açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Uzunçarşı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

Kabataş Martı Projesi'ne eleştiriye tazminat davası!

Kabataş iskelesinin proje mimarı Hakan Kıran'ın, yazdığı makalede kişilik haklarını zedelediği iddiasıyla araştırmacı Cihan Uzunçarşılı Baysal aleyhine açtığı 1.000 liralık tazminat davasının görülmesine devam edildi

Adapazarı Uzunçarşı Haberi

Adapazarı Uzunçarşı

Tarihi çarşı için hazırlanan 'Uzun Çarşı Cephe Sağlıklaştırması ve Kentsel Tasarım Projesi' Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Dişli tarafından tanıtıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 80 işyerinin bulunduğu tarihi çarşıdaki esnafın görüş birliğine varması halinde projenin hayata geçirileceğini belirterek, "Amacımız tarihi çarşıyı canlandırmak, içinde bulunduğu durumdan kurtararak tarihi dokusuyla yaşatmaktır" dedi.


Tanıtımı gerçekleştirilen proje için Anıtlar Kurulu’ndan onay alındığının altını çizen Başkan Toçoğlu, “Uzun Çarşı için hazırladığımız projemiz ile ilgili esnafımızın görüşlerini almak için bir araya geldik. Bizim aradığımız tam bir birlik ortamıdır. Biz, esnafımıza rağmen bu projeyi gerçekleştirme çabası içerisinde değiliz. Biz istiyoruz ki bu proje esnafımızın projesi olsun ve biz de gerekli çalışmaları yapalım” şeklinde konuştu.


Adapazarı Belediye...