15 / 05 / 2024

Add Your birtday hatası

Add Your birtday hatası

Sosyal medya platformu Instagram'da meydana gelen  son gelişme kullanıcıları şok etti. Sabah saatleri ile birlikte Instagram profiline giriş yapmak isteyen kullanıcılar doğum günü ekleme durumu ile karşı karşıya kaldı. Peki, Instagram add your birthday ne demek?

Elektrikli araç şirketi BYD açıkladı! BYD ATTO 3 yollara çıktı, rekor satış bekleniyor

Elektrikli araç firması BYD'nin yöneticisi satış rekoru beklentisi açıkladı. Elektrikli araç üreticilerinden BYD (Build Your Dreams), ekim ayında yaptığı marka lansmanından sonra Türkiye'deki ilk modeli BYD ATTO 3'ü yollara çıkardığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Çinli otomotiv devi Türkiye'ye giriş yaptı

600 binden fazla çalışanı ile 70’in üzerinde ülkede elektrikli otomobilleri tüketicilerle buluşturan BYD (Build Your Dreams), geniş ürün gamı Türkiye'ye girdi.

İşte Türkiye pazarına giriş yapacak yeni Çinli otomotiv devi!

Dünyanın lider elektrikli araç ve batarya üreticilerinin ilk tercihleri arasında yer alan Türkiye’ye bir dev daha giriş yapıyor. BYD (Build Your Dreams) ve ALJ Türkiye kararı duyurdu.

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kuruldu!

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de Ali Abdulhussein, Mohamad Nashep ve Nour Alden Nashed ortaklığı  tarafından kuruldu.

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Instagram kullanıcılarına günün şoku! Add Your birtday hatası ne anlama geliyor, nasıl çözülür? 

Sosyal medya platformu Instagram'da meydana gelen  son gelişme kullanıcıları şok etti. Sabah saatleri ile birlikte Instagram profiline giriş yapmak isteyen kullanıcılar doğum günü ekleme durumu ile karşı karşıya kaldı. Peki, Instagram add your birthday ne demek?

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Fakıh Mohammed Rehan Hajatay tarafından kuruldu.

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turgut taarfından kuruldu.

Know Your X 100 milyonunun üzerinde doğrulama hedefliyor!

Yeni nesil teknolojiler kullanarak belge, kimlik ve nesne doğrulama çözümleri geliştiren yerli girişim “KnowYourX” 4.5 milyon dolar değerleme üzerinden aldığı yatırımla büyümeyi sürdürüyor.

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa K. A. Mansour ve Emad Addın Akef Abdel Latıf Ibrahım tarafından kuruldu.

Manisa Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi açıldı!

ADD Gençlik Kolları tarafından Manisa'da inşa edilen Ayhan Üngün Kitapevi ve Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Aynur Üngün, Melek Bozaoğlu ve ADD İlçe başkanı Av. Günhan Bakırlıoğlu ile birlikte kestiler.

Your Sweet Home Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Sweet Home Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmed Kudsi ve Mhd Amer Al Ha imzasıyla kuruldu.

Add Your birtday hatası Haberi

Add Your birtday hatası

Sosyal medya platformu Instagram'da meydana gelen  son gelişme kullanıcıları şok etti. Sabah saatleri ile birlikte instagram profiline giriş yapmak isteyen kullanıcılar doğum günü ekleme durumu ile karşı karşıya kaldı. Peki, Instagram add your birthday ne demek? Instagramdaki doğum günü sorunu nasıl çözülür? İşte detaylar...

INSTAGRAM ADD YOUR BIRTHDAY NE DEMEK?

Instagram uygulamasını açar açmaz karşımıza çıkan ''ADD YOUR BIRTHDAY'' hatası, kullanıcılarından hesaplarına doğum gününü eklemesini ve onaylamasını istiyor.

INSTAGRAM NEDEN DOĞUM GÜNÜ EKLENMESİNİ İSTİYOR?

Instagram kullanıcılarını şoka uğratan bir gelişme yaşandı. Kullancıılar Instagram hesaplarına girmek istediğinde ekranda çıkan doğum günü ekle seçeneği herkesi şaşırttı. Kullanıcılar neden doğum günü eklenmesi gerektiğini araştırıyor.

Bu konuda Instagram'dan yapılan açıklama şu şekilde:
Bir Instagram hesabınızın olabilmesi için, çoğu ülkede en az 13 yaşında olmanız gerekir.
Doğum günü bilgisini,...